(Aankomend) Inspecteur – Regio Rotterdam / Den Haag

Introductie

Ben jij kennishouder op het gebied van de NEN 3140 en NEN 1010 richtlijnen en ben je goed in het opstellen van rapportages?
Wil je je kennis hiernaast verbreden richting NEN 2767 en BOEI? Die kans ligt nu bij een van onze opdrachtgevers!

Meer info? Neem dan contact op met Debbie van M-ploy Talent zodat ze jou alle ins & outs kan vertellen. Mail, bel 0623144289 of Whatsapp.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote technische speler in Nederland, maar ook daar buiten. Deze organisatie biedt medewerkers een gezonde werkomgeving, doorgroei en ontwikkeling en tevens veel eigen verantwoordelijkheid aan de medewerkers.

Functie

Als inspecteur werk je zelfstandig en ben je de schakel tussen diverse contractteams. Je adviseert over de huidige normen en veiligheidseisen en weet welke mogelijkheden je kunt bieden.

Daarnaast stel je complete rapportages op en verzorg je de afhandeling van de inspecties en aanbevelingen

Functie-eisen

Voor deze functie is het fijn als je al een ‘rugzakje’ hebt met ervaring. Het kan zijn als Inspecteur of misschien als Servicetechnicus die graag inspecties wil uitvoeren.

In ieder geval ben je in het bezit van een MBO niveau 4 diploma relevante richting, aangevuld met de benodigde NEN certificaten.

Daarnaast kan je goed omgaan met stressvolle situaties, je bent communicatief sterk en werk je zeer secuur.

Aangezien je op een afdeling terecht komt die gaat uitbreiden richting NEN 2767 en BOEI, moet je je ook willen ontwikkelen in deze richting.

Sollicitatie

Spreekt deze rol je aan en wil je meer weten of je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met Debbie via onderstaande sollicitatieknop of:

Mail Debbie@mploytalent.nl

Bel 06-23144289

Whatsapp