Afstudeerstage HRM, Commerciele Economie of Communicatie – Voorburg

Introductie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Dan zoeken wij jou! Wij zijn M-ploy Talent, een arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in Techniek en ICT, gevestigd in Voorburg. We hebben een platte organisatiestructuur, dat wil zeggen dat je snel kan schakelen en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Het is dan ook een gezellig team met een leuke afwisseling tussen kantoorhumor en focus. We zijn intern met 6 man sterk en in het veld hebben we gemiddeld 30 man rondlopen. Dagelijks lunchen we samen en regelmatig uitjes zoals kleiduifschieten, lasergamer, escape rooms of een tripje op de powerboot met afsluitende BBQ.

Functie

Wat houdt de afstudeerstage in?
Tijdens je afstuderen ga jij jezelf verdiepen in M-ploy Talent; onze medewerkers, onze diensten, de interne organisatiestructuur, onze uitdagingen en waar we kunnen verbeteren. Hier zijn verschillende mogelijkheden en bespreken we graag met je in een kennismakingsgesprek.

Om je alvast een idee te geven, hieronder waar wij ons mee bezig houden en waar onder andere mogelijkheden liggen. We staan echter ook open voor eigen inbreng.

Binding M-ployees
Wij werken met name met de detavast constructie. Dit betekent dat onze medewerkers (M-ployees) allemaal bij ons een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd hebben en werkzaam zijn bij de opdrachtgever op locatie om daarna (meestal rond 1 jaar) in dienst te gaan bij de opdrachtgever. In dit jaar begeleiden wij onze medewerkers intensief in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een manier om onze M-ployees te binden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren!

Werven & candidate experience
Onze M-ployees werven wij zelf! Vijf van de zes interne collega’s zijn recruiter/consultants. Zij houden zich bezig met het zoeken naar nieuwe kandidaten en bedienen van bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Hiervoor gebruiken we LinkedIn Recruiter, vacaturebanken en ons netwerk. Standaard, dus wellicht kan jij nog nieuwe wegen vinden om onze kandidaten en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn en de candidate experience te verbeteren.

Optimalisatie en integratie interne systemen
Dit alles houden we bij in een mooi systeem, genaamd Carerix. In Carerix staan als onze kandidaten, oud-kandidaten, potentiële kandidaten, opdrachtgevers, potentiële opdrachtgevers. Kortom alles! We houden bij wanneer wie is gesproken, CV’s van de kandidaten, welke kandidaat waar is geplaatst, de kosten en opbrengsten van een plaatsing, vacatures met bijbehorende specificaties en vanuit Carerix factureren we. We gebruiken Carerix nu ruim een jaar naar tevredenheid, maar er zijn nog tal van mogelijkheden met Carerix waar we nog geen gebruik van maken. Bijvoorbeeld het zoeken in onze eigen database op basis van vaardigheden. Wij zien mogelijkheden!

M-ployer Branding
Kende je M-ploy Talent nog niet? Dat kan kloppen, we mogen wat zichtbaarder worden. Wie zijn we? We vinden het belangrijk om met iedereen persoonlijk contact te hebben, goed te ontdekken wie we voor ons hebben en hoe we diegene het beste kunnen helpen. Zowel klant als kandidaat. We helpen graag, alleen hebben we zelf nog wat hulp nodig om dit ook goed te communiceren naar de buitenwereld.

Ontwikkeling nieuwe propositie
We hebben een leuk netwerk met onze opdrachtgevers en krijgen door onze M-ployees vaak ook een kijkje in hun keuken en waar we ze nog wat bij kunnen brengen. Dit kan zijn advies bij algemene HR zaken zoals de onboarding, incompany trainingen of specifieke coaching. Hier doen we alleen nog te weinig mee…

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij volgt een HBO studie in de richting van Commerciële Economie, HRM, MER of Marketing & Communicatie. Je wilt helemaal meedraaien in de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf en eigen verantwoordelijkheid krijgen. Zelfstandig pak jij projecten op, maar je bent niet bang om een hulplijn in te schakelen als je er niet uit komt. Creativiteit, daar houden we van! Het onderzoek is onderdeel van het laatste jaar van je HBO studie.

Aanbod

Wat bieden wij?

  • Een open en gezellig team, ambitieus maar die ook van een lolletje houden
  • Stagebegeleiding en nog meer collega’s die je graag helpen waar nodig
  • Stagevergoeding en leuke uitjes met ons team

Inlichtingen

Interesse?

Als jij interesse hebt, dan hebben wij het ook. Wil je meer weten over de afstudeermogelijkheden? Neem dan contact op met Grietje Bruijntjes:

– mail naar grietje@mploytalent.nl

– bel 06 51 292 913

– of gebruik Whatsapp