Beheertechnicus – regio Amsterdam

Introductie

Een compleet nieuw gebouw en met de nieuwste en slimste technieken! Jij komt binnenlopen en het gebouw herkent je. Als Beheertechnicus krijg je de mogelijkheid het gebouw goed te leren kennen en daarmee de klant optimaal bedienen. Spreekt dit je aan? Lees snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote speler met een aantal vestigingen door het land. Het gaat om een organisatie waar medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om hun werk in te vullen. De organisatie stelt zich flexibel op naar klanten, wat voor tevreden klanten zorgt. Verder gaat het om een platte organisatie waar het gestimuleerd wordt om input te geven. De organisatie stelt zich ook flexibel naar zijn medewerkers op, alles in overleg!

Functie

Als Beheertechnicus ben je onderdeel van een vast team dat zich uitsluitend met één vaste locatie bezighoudt. Het gaat om een nieuw multifunctioneel gebouw met een oppervlakte van ruim 72.000 m2. De nieuwste en slimste technieken zijn gebruikt om het een smart gebouw te maken. Een werknemer komt binnenlopen, wordt herkent en hier wordt op geacteerd. Dat in combinatie met de grootte maken het een interessante werkomgeving.

De werkzaamheden variëren van onderhoud, het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan de installaties en systemen. Je hebt contact met de onderaannemers en genoeg technische kennis om hier goed mee te communiceren. Daarnaast zal je je bezig houden met administratieve taken en werkvoorbereiding zoals calculeren, offertes maken, voorbereiden van werkzaamheden van uit te voeren reparaties en aanpassingen.

In praktijk moet je vaak schakelen tussen lopende werkzaamheden en urgente storingen. Je werkt nauwkeurig, hoge focus en wordt niet zenuwachtig van wat tijdsdruk. Hoe jouw tijd wordt ingedeeld bepaal je zelf, maar zal deels geleid worden door geplande werkzaamheden en de storingen. Je gaat zelfstandig te werk.

Het belangrijkste is dat de klant tevreden is, je begrijpt hoe ze werken en wat ze willen. Daardoor ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en de juiste aanpak te kiezen. Dit alles in overleg met de klant, die minder technische kennis heeft. Zij willen vertroeteld worden en dat doe jij graag!

Functie-eisen

  • mbo niveau 4 dipoma in een relevante richting (bv werktuigbouwkunde)
  • erg klantgericht en communicatief vaardig;
  • zowel technisch als soft skills
  • snel schakelen en bestand tegen tijdsdruk van tijd tot tijd

Aanbod

  • cao Metaal & Techniek; 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • pensioenvoorziening
  • groot scholingsaanbod en ruimte om te ontwikkelen

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop of neem contact op met Marlot Warso als je de mogelijkheden wilt bespreken!

Bel 06-55128730 | mail | LinkedIn | Whatsapp