Beveiligingsmonteur – Regio Rotterdam

Introductie

Spreekt het installeren en inbedrijfstellen van inbraak-,camera- en alarminstallaties jou aan? En wil je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden met betrekking tot deze installaties? Dan is de functie van Beveiligingsmonteur echt iets voor jou! Lees hieronder wat de functie nog meer te bieden heeft.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf, waarin behulpzaamheid en goed contact centraal staan. Met enthousiaste collega’s die meedenken om het beste resultaat te bereiken, behaalt de organisatie en medewerkers hun doelen. Als technisch dienstverlener adviseert en onderhoudt de organisatie gebouw gebonden installaties in de industrie, utiliteit en infrastructuur. Oftewel: ze ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen optimaal te laten presteren.

Functie

Als Beveilingsmonteur werk je zowel zelfstandig als samen om diverse werkzaamheden met betrekking tot beveilingsinstallaties te installeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhouden van deze installaties en werk je volgens de regelgeving. Het meedraaien met de ploegendiensten is een onderdeel van de functie.

Functie-eisen

Voor de functie van Beveilingsmonteur zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde technische MBO opleiding die relevant is voor deze functie;
  • 1-5 jaar relevante werkervaring;
  • Een diploma MBV in bezit en geen bezwaar heeft bij het aanvragen van een verklaring van betrouwbaarheid of een screening;
  • Een flexibele en zelfstandige houding en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Deze organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je ontvangt:

  • Ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen;
  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Debbie via mail of bel 06-23144289.