Contractbeheerder Elektrotechniek – Rotterdam

Introductie

Je hebt verschillende contracten in je beheer en zorgt dat alles goed loopt. Dit doe je door goede interne afstemming met je team en stuurt ze aan. Tegelijk zorg je er voor dat de contractmanager op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen jouw contracten. De andere helft van je tijd ga je langs bij klanten en bespreekt de voortgang of knelpunten. Als die er zijn, ben je daar natuurlijk om ze glad te strijken!

Organisatie

Deze organisatie is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieu oplossingen. Duurzaamheid staat centraal! Hun klanten zijn onder andere overheidsgebouwen, ziekenhuizen, utiliteitspanden en onderwijsinstellingen. De organisatie is groeiend en zij staan voor ontwikkeling van de medewerkers en investeren hier in. Erg gericht op ‘de mens’, ook bieden ze veel doorgroeimogelijkheden. Het betreft een informele organisatie met een platte bedrijfscultuur. Er heerst een prettige sfeer onder de flexibele collega’s en zij zetten samen de schouders eronder en staan voor elkaar klaar. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor een grapje is er ook zeker!

Functie

Als Contractbeheerder ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor het coördineren, organiseren, laten uitvoeren en beheren van verschillende contracten. Je vindt het een uitdaging om een groep collega’s aan te sturen. Je motiveert de groep en je weet wat er speelt in de groep. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met een werkvoorbereider. Je rapporteert aan een contractmanager.

Je krijgt energie van klantgericht werken en je hebt graag veel klantcontact. Je voelt je prettig om regelmatig met klanten te communiceren en oplossingen te bedenken voor vraagstukken binnen contractmanagement. Je bent niet alleen op kantoor aanwezig, we verwachten ook van jou dat je de helft van je tijd klanten bezoekt. Op het gebied van contracten ben jij de aanspreekpunt voor de klant. Je controleert voorwaarden en je bewaakt het proces van de uitvoering van onze werkzaamheden. Je hebt verschillende financiële en administratieve werkzaamheden en je levert input voor rapportages.

Functie-eisen

We maken graag kennis met kandidaten die ervaring hebben (minimaal 5 jaar) in een vergelijkbare rol of servicetechnici die een dergelijke rol ambiëren. Je hebt ervaring in het beheren / managen van contracten, of je hebt ambitie om een stap te maken richting contractmanagement.

Verder beschik je over de volgende persoonlijke competenties:

  • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden en je bent klantgericht;
  • Je bent zelfredzaam en oplossingsgericht;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren;
  • Bereidheid tot reizen door de regio.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop of neem contact op met Debbie de Boers als je meer informatie wilt over deze rol!

Bel 06-231442890 | mail | Whatsapp