Contractmanager – Regio Den Haag

Introductie

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de onderhoudscontracten, die variëren qua grootte van enkele tonnen tot een groot service & onderhoudscontract van €5 miljoen, van jouw opdrachtgevers.

Mogelijke opdrachten zijn overheidsinstellingen, Rijksvastgoed, zorgcentra en andere grote utiliteitsgebouwen.

Ben jij een echte verbinder, ondernemend ingesteld en op zoek naar een uitdaging bij een prachtig bedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie is een vooraanstaande installateur binnen de branche. Het bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt panden. In alle disciplines staan veiligheid en deskundigheid voorop.

Je komt te werken in een hecht team met veel kennis en ervaring. Ondanks de grootte van het bedrijf voelt de vestiging als een familiebedrijf. Collega’s staan voor elkaar klaar, je kunt zo de kamer van de directeur inlopen en er wordt stilgestaan bij hoogtepunten. Er zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam op de vestiging, verdeeld over de afdelingen Projecten en Service.

Aan het begin van je loopbaan bij deze organisatie word je meegenomen in de visie, missie en sfeer van het bedrijf tijdens een welkomstprogramma. Daarna volgt een inwerktraject van 3 maanden. Zo word je echt opgenomen in het bedrijf.


Functie

Als contractmanager ben je de sparringpartner van jouw opdrachtgevers. Je bent veel bij hun op locatie. Dit kan zijn voor een bespreking met één van de contractbeheerders, een functioneringsgesprek met een monteur in de uitvoering, of een voortgangsgesprek met de opdrachtgever.
Je bent een echte ondernemer binnen de vestiging. Je bepaalt zelf welke richting je op wilt gaan. Tevens zorg je ervoor dat de neuzen van jouw team(s) dezelfde kant op staan. Je zorgt dat de kennis van je team up-to-date is en wordt uitgebreid door cursussen en opleidingen.

We zijn op zoek naar een contractmanager met ambities. Wil jij de nieuwe servicemanager, of zelfs vestigingsmanager worden?

Functie-eisen

Voor de functie van contractmanager zijn we opzoek naar een echte leider met een teamspirit. Heb jij ambities en snap jij hoe je een opdrachtgever optimaal bedient?
Beschik je verder over:

  • een hbo-diploma of hbo-werk en denk niveau in (installatie)technische richting
  • werkervaring als contractmanager beheer & onderhoud, met een portefeuille van meerdere miljoenen
  • aanvullende technische cursussen & certificaten
  • een rijbewijs

Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanbod

Bij de functie van contractmanager hoort:

  • een vast contract
  • een uitstekend salaris, passend naar leeftijd, ervaring en prestaties
  • secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal
  • mogelijkheid tot zelfontwikkeling

Sollicitatie

Past bovenstaande omschrijving bij je? Of heeft deze tekst je interesse gewekt en wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Stefano Zuliani. Ik ben te bereiken via:

06-42887790
Whatsapp
Mail

Ik zie uit naar je reactie