Sign In

DISC Profielen bij M-ploy Talent

Het is mogelijk om via M-ploy Talent de Q4 Persoonlijke Stijl Analyse DISC laten opstellen.

Deze analyse (die oorspronkelijk bedacht is door de Amerikaan William Marston, maar door Q4 Profiles is omgezet naar de Nederlandse taal en culturele maatstaven) geeft inzicht in jezelf, maar ook in anderen: hoe doe jij de dingen?

De letters van DISC staan voor vier gedragsstijlen: Dominant, Interactief, Stabiel, Consciëntieus.

  • Hoe communiceer je?
  • Hoe gedraag jij je van nature?
  • Hoe ga je om met situaties onder druk?
  • Hoe reageer je onbewust op situaties?

In het bovenstaande schema zie je het DISC Stijlprofiel.

De Persoonlijke stijl analyse geeft direct inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en jouw eigen communicatiestijl. De bevindingen uit het instrument en de daaruit voortkomende beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op het eigen gedrag en communicatie.

Het profiel geeft direct input voor jouw persoonlijk ontwikkelingsplan en je begrijpt beter waarom je reageert zoals je doet. Maar ook waarom anderen op jou reageren zoals zij dat doen.

Voor jou als werkgever geeft het profiel meer inzicht in de kandidaat en is het eenvoudig om een voorspelling te doen of deze in het team past en dus de geschikte kandidaat is voor de vacature.

Het opstellen van een Persoonlijk Stijlprofiel wordt gedaan door een gecertificeerd consultant en wordt altijd gecombineerd met een persoonlijk gesprek.

Neem voor de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op.