Sign In

Executive Search

Bij een Executive Search in de installatietechniek gaan wij exclusief op zoek naar de juiste professional. Het gaat hier om hoge (management) functies voor een vast en/of tijdelijk dienstverband. Wij headhunten vanaf een salaris van 50k op jaarbasis.

Ons netwerk bevindt zich in de techniek en dan met name de installatietechniek. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kennen we veel professionals en weten we waar we naar moeten kijken.

Naast ons netwerk maken we gebruik van de recruitment functie van Linkedin om goed te kunnen headhunten in een bredere pool dan wat je zelf kunt bereiken in Linkedin. We maken daarna een selectie van geschikte professionals en doen de eerste screening zodat je meteen met de juiste kandidaten aan tafel zit. Naast deze screening kunnen we ook gebruik maken van assessments of andere handvaten om een goed beeld te krijgen van de professional.

Ben je dus naarstig op zoek naar die éne juiste gekwalificeerde professional, maar kan je de juiste persoon niet vinden. Dan biedt onze Executive Search uitkomst om de functie te vervullen met de professional die je zoekt.

Wil je ons eerst leren kennen voordat we exclusief gaan? Neem dan contact op met Marlot, Debbie of Loek.

Marlot Warso

Bel 0655128730 of mail

Loek van der Ham

Bel 06551287740 of mail

Debbie de Boers

Bel 0623144289 of mail