Sign In

Talent Management

M-ploy Talent vindt kwaliteit en mensen belangrijk. De kwaliteit zit in onze professionals en de aandacht die wij ze geven. Een professional in de installatietechniek bij ons in dienst is, geven we die aandacht en persoonlijke begeleiding.

Onze fieldmanager zorgt er voor dat onze professional niks te kort komen, kijkt samen met de professional waar ontwikkeling mogelijk is en zorgt er voor dat de juiste opleidingen en cursussen gedaan worden. Dit is maatwerk en kan op verschillende manieren en met verschillende tools.

Per kwartaal organiseren we een trainingsdag voor onze professionals gericht op communicatie en sociale vaardigheden met gelijkgezinden in de installatietechniek. Als uitgangspunt gebruiken we de DISC theorie.

Denk je nou, dat is leuk al die aandacht aan je professionals en kan je daarin ondersteuning gebruiken? We kunnen je hier ook bij helpen!

Dit kan door een Persoonlijke Stijl Ananlyse op basis van DISC en persoonlijke coaching van 1 of meerdere werknemers. Of als je juist het team in zijn geheel hierin mee wilt nemen, dan zijn de de inhouse trainingen gericht op communicatie en teambuilding interessant. Ook hier zal de DISC theorie als uitgangspunt gebruikt worden.

Persoonlijke Stijl Analyse DISC

Hiermee breng je sterkten, talenten en valkuilen van jezelf en anderen in kaart. Dit Profiel geeft zelfinzicht, maar laat ook zien hoe anderen dingen doen. Daardoor komen raakvlakken en knelpunten in beeld.

Na het maken van een gevalideerde vragenlijst krijg je een rapport met een profiel.  Dit profiel beschrijft jouw Persoonlijke Stijl. Een persoonlijke gedragsanalyse om onszelf en anderen beter te begrijpen, zodat we effectiever kunnen omgaan met mensen en situaties. Het laat zien wat een mens bewust en onbewust beweegt en hoe iemand de dingen doet. Daarmee kom je snel tot de kern en heb je een objectieve basis voor een gesprek.

Met dit Profiel kun je vragen beantwoorden zoals:

 • Wat is je persoonlijke voorkeursstijl in communicatie?
 • Hoe is je natuurlijke gedrag?
 • Wat is je gewenste gedrag?
 • Hoe reageer je als je onder druk staat?
 • Hoe is je onbewuste reactie in stressvolle situaties?
 • Hoe kan het dat ik snel een ‘klik’ heb met iemand?

Je zult het rapport ontvangen en een persoonlijke terugkoppeling en coaching gesprek. Hier wordt dieper ingegaan op jouw persoonlijke stijl, maar ook de interactie met collega’s. Hoe de valkuilen in de communicatie te herkennen en dit te verbeteren.

Om dit mogelijk te maken en kwaliteit te waarborgen, zijn wij een Certified Partner van Q4 Profiles.

“Het is de missie van Q4 Profiles om mensen te bereiken en te beraken door gedrag inzichtelijk te maken. Wij willen begrip tussen mensen vergroten en hen effectiever laten zijn in wat zij doen. Met als ultiem doel: meer tevredenheid en plezier in werk en relaties. Dit doen wij door de inzet van gevalideerde vragenlijsten, praktische tools en gedegen training van onze Certified Partners.”

Loopbaan coaching

Heb je een werknemer die niet lekker in zijn vel zit, niet meer op zijn plek lijkt te zitten, geen beweging in te krijgen is of stappen wil maken maar niet weet waar te beginnen? Dan is onze loopbaan coaching een uitkomst, onafhankelijk en gericht op het geluk van jouw werknemer. We starten een traject en passen dit op maat aan.

 • Een gratis intake waarin we samen het doel en richting bepalen
 • Mintens 4 sessies, verdeeld over een zelf te bepalen periode
 • Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, waar wil ik heen en hoe ga ik daar komen
 • Duidelijk actieplan waar je achter staat
 • Verschillende mogelijkheden qua tools, bijvoorbeeld Persoonlijke Stijl Analyse DISC, kwaliteitenspel, rollenspellen etc
 • Ruimte voor eigen inbreng!

Inhouse trainingen & teambuilding

*uiteraard kan dit ook digitaal plaatsvinden als dit de voorkeur heeft

We organiseren een dagdeel of hele dag gericht op het team (maximaal 8 deelnemers). Hier kunnen verschillende thema’s aan bod komen die gericht zijn op inzicht aan elkaar geven. Bijvoorbeeld hoe verschillende collega’s communiceren, wat werkt beter en wat werkt minder goed, of hoe feedback te geven. Afhankelijk van de behoefte kan hier invulling aan gegeven worden.

Alle trainingen bestaan uit een stuk achterliggende theorie en een interactief gedeelte zodat de theorie meteen in de praktijk toegepast kan worden. Als het wenselijk is, kan ook hier de Persoonlijke Stijl Analyse afgenomen worden met een persoonlijke terugkoppeling per werknemer. Naast dat informatief is het dus ook goed voor de teambuilding!

Bijwonen trainingsdag: communicatie binnen de installatietechniek

Het is mogelijk om aan te sluiten bij een trainingsdag als je niet bij ons in dienst bent. Wil je even uit je eigen omgeving, maar wel met gelijkgezinden binnen de installatietechniek of heb je een werknemer of collega die hier baat bij zou hebben? Doordat we gebruik maken van het STAP budget, zijn hier geen kosten aan verbonden. De enige voorwaarde is dat je werkzaam bent binnen de installatietechniek en nog geen gebruik gemaakt hebt van het STAP-budget. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze fieldmanager Grietje Bruijntjes.

Bijwonen trainingsdag

Gericht op communicatie en geen kosten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Grietje Bruijntjes of lees links meer informatie.

DISC model in het kort

Het Q4 Persoonlijke Stijl profiel is gebaseerd op het DISC model. Het gedrag van mensen meten we op basis van twee dimensies; indirect versus direct en taakgericht versus mensgericht. Als we deze in een grafiek plaatsen ontstaan de vier fundamentele temperamenten: Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus.

Wil je meer weten over de achtergrond van Q4 Profiles, het DISC model of de vier fundamentele temperamenten? Kijk hier voor meer uitleg.

Grietje Bruijntjes

mail of bel 06 51 29 29 13