Engineer werkvoorbereider HVAC – Regio Rotterdam

Introductie

Wil jij ervoor zorgen dat een klantaanvraag een succes wordt? Geeft het je energie om een opdracht van begin tot eind goed te laten verlopen? En creëer jij een super start voor alle klussen binnen de gebouw gebonden omgeving? Dan is de functie van Engineer werkvoorbereider HVAC echt iets voor jou! Lees hieronder verder wat de functie nog meer te bieden heeft.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf, waarin behulpzaamheid en goed contact centraal staan. Met enthousiaste collega’s die meedenken om het beste resultaat te bereiken, behaalt de organisatie en de medewerkers hun doelen. Als technische dienstverlener adviseert en onderhoudt de organisatie gebouw gebonden installaties in de industrie, utiliteit en infrastructuur. Oftewel: ze ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen optimaal te laten presteren.

Functie

In de rol van Engineer werkvoorbereider HVAC werk je samen met technici, klanten en de projectleider. Als er een klantenaanvraag binnenkomt, zorg jij voor een passende offerte en technisch ontwerp. Vervolgens regel je alle benodigde materialen en plan je de juiste mensen in voor de juiste klussen. Ook de administratieve taken zoals: termijnbewaking, handhaving van planning en oplevering van documenten behoren tot jouw takenpakket. Kortom deze rol is onmisbaar in het hele traject, je zal veel moeten schakelen, voorbereiden en coördineren.

Functie-eisen

Voor de rol van Engineer werkvoorbereider HVAC zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde opleiding (MBO-4/HBO) in de richting van elektrotechniek;
  • Een VCA-certificaat;
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
  • Een stressbestendige houding die transparant te werk gaat en een teamplayer is.

Aanbod

Deze organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je ontvangt:

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen;
  • Een zakelijke laptop en telefoon;
  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Debbie via mail of bel 06-23144289.