Freelance Technisch Specialist Meet en Regeltechniek – Schiphol

Introductie

M-ploy Talent is voor een opdrachtgever op zoek naar een Specialist Meet en Regeltechniek voor een periode van 6 tot 8 maanden. Is dit een uitdaging waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder!


Organisatie

In dit project wordt er gewerkt aan een renovatie op Schiphol. Er komen onder meer nieuwe zit- en werkplekken, luxe sanitair, vernieuwde horeca en winkels. Een bijzonder aspect van dit project is dat het geheel in het beveiligd gebied wordt uitgevoerd, hiermee wordt het gebied na de douane bedoeld.


Functie


In de functie van technisch specialist M&R kom je in een team van meerdere monteurs en inbedrijfstellers. Jij bent de specialist van het team en fungeert als vraagbaak voor de installatiemonteurs en inbedrijfstellers. Je coördineert de werkzaamheden voor het vervangen / plaatsen van de meet- en regeltechnische installaties.
Door je ervaring en kennis kun je andere begeleiden, maar je deinst niet terug om te helpen en zelf je handen uit de mouwen te steken bij bijvoorbeeld een storing of inbedrijfstelling.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in Meet & Regeltechniek;
  • Je bent in het bezit van relevante opleidingen/cursussen in M&R richting zoals KLI-A, KLI-C, MRK-C, etc.;
  • Je bent stressbestendig en communicatief.

Aanbod

  • Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team;
  • Een interessant en uitdagend project.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op via stefano@mploytalent.nl of bel 06 42 88 77 90