Hardware Engineer – Regio Rotterdam

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever, actief in de zorgsector, zoekt M-ploy Talent een Hardware Engineer die door middel van de nieuwste technologieën aan de verdere ontwikkeling van hun communicatiesysteem.

Meer info? Neem dan contact op met Debbie van M-ploy Talent zodat ze jou alle ins & outs kan vertellen. Mail, bel 0623144289 of Whatsapp.

Organisatie

Onze opdrachtgever is erop gericht om de beste technologieën binnen de zorgsector te ontwikkelen. Denk aan slimme sensoren, alarmsystemen, controle van toegang etc. Al deze slimme oplossingen leiden er toe dat zorgmedewerkers zich kunnen richten op de zorg.

Je werkt binnen een dynamisch team en met de nieuwste technologieën. Het is een informele organisatie, waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijg, maar ook samen naar een gemeenschappelijk doel werkt. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.

Functie

Als Hardware Engineer word je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hardware en embedded software. Je stelt testrapporten op, beheert technische documentatie en biedt ondersteuning bij installatie en onderhoud bij de klant.

Functie-eisen

Beschik jij over minimaal een afgeronde HBO opleiding, een aantal jaar relevante werkervaring, C programmeer ervaring in een embedded omgeving? En heb je kennis van de EMC richtlijn, printontwerp software, SMD solderen van PCB’s? Dan komen we graag met je in contact om meer toelichting te geven!

Aanbod

  • 25 vakantiedagen & 13 adv-dagen
  • goed salaris
  • de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen
  • goede pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op via Debbie@mploytalent.nl, bel 06-23144289 of gebruik Whatsapp.