Inspecteur E – Regio Rotterdam

Introductie

Wil jij onderdeel uitmaken van een afdeling die gespecialiseerd is in preventie inspecties? En hiermee zorg dragen voor het veilig functioneren van elektrotechnische installaties? En verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van inspecties en controles? Dan is de functie van Inspecteur E echt iets voor jou! Lees hieronder wat de functie nog meer te bieden heeft.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf, waarin behulpzaamheid en goed contact centraal staan. Met enthousiaste collega’s die meedenken om het beste resultaat te bereiken, behaalt de organisatie en medewerkers hun doelen. Als technisch dienstverlener adviseert en onderhoudt de organisatie gebouw gebonden installaties in de industrie, utiliteit en infrastructuur. Oftewel: ze ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen optimaal te laten presteren.

Functie

Het uitvoeren van inspecties en controle werkzaamheden aan nieuwe en bestaande elektrotechnische installaties zijn de voornaamste verantwoordelijkheid voor een Inspecteur E. Daarnaast ligt er ook verantwoording bij het vervaardingen van rapportages van de uitgevoerde werkzaamheden en hier inhoudelijke adviezen op geven voor de klant. Bij de inspecties en controles houd je rekening met de veiligheidsnormen, zodat het werk voor jou en anderen zo veilig mogelijk verloopt.

Functie-eisen

Voor de rol van Inspecteur E zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde technische opleiding (MBO-4) met extra opleidingen/trainingen voor het inspecteren van elektronische installaties;
  • Ervaring met soortgelijke werkzaamheden en kennis van diverse elektronische installaties en NEN-normen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Een gemotiveerde en zelfstandige houding en verder iemand die een aanpakker is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Een VCA-certificaat.

Aanbod

Deze organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je ontvangt:

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen;
  • Een zakelijke telefoon en leaseauto;
  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Debbie via mail of bel 06-23144289.