Klantcases

Zo helpen we je verder

"Ik hecht veel waarde aan vertrouwen in een goede samenwerking. En vertrouwen, dat heb ik in M-ploy. Het grote verschil is dat ze het écht voor ons doen. Dat merk je in de persoonlijke werkwijze. Ze schuiven niet zomaar een cv door. Ze steken veel tijd en energie in ons en de kandidaat, om een goede match te maken. Dat zie je niet bij veel recruitmentbureaus."
Rene Hazebroek

René Hazebroek

Manager Commercie

"Ik heb een jaar intensief samengewerkt met M-ploy, in de vorm van een Recruitment Partnership. Ik werkte op dat moment als HR manager bij een groot installatiebedrijf in Schiedam, dat doorlopend goed technisch personeel zocht. Een flinke uitdaging, met een krappe arbeidsmarkt waarin goed technisch personeel schaars is. Daarom koos ik voor structurele ondersteuning in de vorm van een Recruitment Partnership."
Sabine Wagter

Sabine Wagter

Interim HR directeur

“In mijn werk draag ik bij aan de werving van personeel en werk dan graag samen met M-ploy. Vaak betreft het personele invulling voor specifieke contracten. Aangezien ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact en langdurige relaties werk ik graag met ze samen. M-ploy levert namelijk gewoon heel goed werk en wat resulteert in een jarenlange samenwerking.”
Martijn van Es

Martijn van Es

Klantmanager