“M-ploy kent ons en snapt wie we zoeken”

In mijn werk draag ik bij aan de werving van personeel en werk dan graag samen met M-ploy. Vaak betreft het personele invulling voor specifieke contracten.
Aangezien ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact en langdurige relaties werk ik graag met ze samen. M-ploy levert namelijk gewoon heel goed werk en wat resulteert in een jarenlange samenwerking.

M-ploy levert recruitment op maat, voor verschillende functies en vacatures. Het meeste contact heb ik met Marlot. Een belangrijk aspect van Marlot is dat ze goed doorvraagt. Daardoor weet ze precies wat ik zoek maar ook hoe de organisatie in elkaar zit.
Dit doorvragen doet ze bij mij als opdrachtgever maar ook bij kandidaten, waardoor de kans op een goede match veel groter is en we op deze manier kandidaten krijgen die, naast dat ze passend zijn voor de functie, ook als persoon binnen de organisatie passen.
Op deze manier heb ik al heel veel goede matches vanuit M-ploy gehad. 

De langdurige samenwerking tussen Marlot en ik, maar dus ook tussen M-ploy en mijn werkgever, maakt dat de partijen elkaar goed begrijpen en aanvoelen. Ze kent onze organisatie, onze werkwijze, onze voorkeur, maar ook persoonlijk kennen we elkaar inmiddels wat langer en dus beter.
Belangrijk hierin is ook dat Marlot aanwezig is tijdens het eerste sollicitatiegesprek met een kandidaat. Als ik iets vergeet te zeggen of te vragen, dan springt ze in waardoor het beeld voor zowel mij als de kandidaat helder is.
Bijkomend voordeel is dat de nabespreking veel makkelijker is omdat ze er zelf bij is geweest. Dat werpt echt z’n vruchten af, omdat ze daarna weet waar ze in vervolg trajecten rekening mee moet houden.

Martijn van Es

Martijn van Es

Klantmanager