“Ze doen het écht voor ons”

Ik hecht veel waarde aan vertrouwen in een goede samenwerking. En vertrouwen, dat heb ik in M-ploy. Het grote verschil is dat ze het écht voor ons doen. Dat merk je in de persoonlijke werkwijze. Ze schuiven niet zomaar een cv door. Ze steken veel tijd en energie in ons en de kandidaat, om een goede match te maken. Dat zie je niet bij veel recruitmentbureaus.

Ik werk met M-ploy samen voor de werving van technisch personeel voor Veolia, zowel managementfuncties als uitvoerend personeel. Het is lastig in deze arbeidsmarkt om goede mensen te krijgen. M-ploy levert regelmatig nieuwe medewerkers aan, gemiddeld zo’n 5 per jaar, afhankelijk van de behoefte van Veolia en de beschikbaarheid van goede kandidaten.

Ik had in het begin veel contact met Loek en Marlot en tegenwoordig meer met Debbie. Als ze een kandidaat voorstellen, dan weet ik dat ze die zorgvuldig geselecteerd hebben. En ze vertellen er ook altijd een eerlijk en transparant verhaal bij. Ze leggen uit hoe ze de match zien, maar ze delen ook eerlijk hun twijfels, als ze die hebben. Die transparantie stel ik op prijs. Het is de basis van ruim tien jaar fijn samenwerken. We doen het echt samen.

Rene Hazebroek

René Hazebroek

Manager Commercie – Veolia Nederland