Loek

Optimistisch, humoristisch & netwerker

Wat doe je thuis het liefst?

Ik houd er erg van om een goed stuk vlees te bereiden op de BBQ. Ook klussen om deze hobby zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen vind ik leuk om te doen. Zo heb ik bijvoorbeeld een buitenkeuken gemaakt met een overkapping. En dan vind ik helemaal gezellig wanneer vrienden langskomen om hier samen met mijn gezin van te genieten. Verder speel ik ook graag met m’n twee jongens en sport ik.

Wat is je lievelingsdier?

Dat is een Engels volbloed. De rensport is een rode draad door mijn leven geweest, aangezien mijn ouders een renstal hadden. Ik ben amateur jockey geweest en heb over de hele wereld met succes races gereden. Ik heb in totaal 50 races gewonnen in 10 verschillende landen. Dat was echt een fantastische tijd! Het zelf rijden heb ik al heel wat jaar achter me gelaten, maar als racing steward ben ik nog wel nauw betrokken in de huidige draf- en rensport.

Aan welk uitje met je collega’s heb je de beste herinneringen?

Aan onze skitripjes naar Oostenrijk. Ik ben sowieso gek op wintersport en vind het dus heel tof dat we dit als incentive aanbieden als we wat te vieren hebben. Het is onderling altijd super gezellig en de rodelafdalingen zijn steeds weer legendarisch! Mooie verhalen waar we het nog regelmatig over hebben.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Naast het runnen van M-ploy op voornamelijk commercieel en strategisch gebied, bedien ik ook opdrachtgevers op operationeel recruitment vlak in de vorm van een Recruitment Partnership. Ik onderhoud contacten met vrijwel iedereen waarmee ik ooit prettig heb samengewerkt, dit leidt vaak weer tot nieuwe leuke samenwerkingen.

Wat wil je nog graag bereiken met M-ploy?

Ik wil dat wij los van een branche DÉ RPO oplossing zijn met ons Recruitment Partnership. Ik zou graag zien dat we een groot aantal organisaties hebben mogen helpen en blijven helpen bij het optimaliseren van hun employer branding en recruitment proces. Ik ben er echt van overtuigd dat wij van grote meerwaarde zijn op dat gebied met de kennis en ervaring die wij in vele jaren hebben opgedaan. Logischerwijs groeit ons M-ploy team dan mee met leuke, inspirerende collega’s.

Loek
van der
Ham