Logistiek medewerker (starter) – regio Rotterdam

Introductie

Heb je ambities om de techniek in te gaan, maar nog geen opleiding gevolgd? Dan is dit je kans! Je start als logistiek medewerker en ondersteunt de monteurs. Daarnaast kan je opleidingen starten om zo snel door te kunnen groeien! Wil je meer weten? Lees hieronder verder of geef Dennis meteen een belletje (0651580584).

Organisatie

Een van oorsprong Engels bedrijf die al bijna vijftig jaar geleden naar Nederland is gekomen. Met meerdere vestigingen door heel Nederland bedienen ze de zakelijke markt rondom de tijdelijke verhuur van verschillende apparaten om het klimaat binnen een gebouw te regelen die op dat moment passend is. Dit kan zijn tijdens een periode van gepland onderhoud of een noodsituatie. Ze doen hun werk goed en zijn nog steeds sterk aan het groeien!

Bij de organisatie heerst een goede werksfeer met een sterk teamgevoel. Samen zorgen ze dat alles geregeld wordt. Als je bent uitgekeken op jouw rol of een stap wil maken, helpen ze je dit de realiseren doormiddel van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Functie

Ook de vestiging in regio Rotterdam groeit! Ze zoeken daar een logistiek medewerker die werkzaam is in het magazijn. Je ondersteunt de monteurs in de voorbereiding. Jij krijgt een bon waarop staat wat ze nodig hebben. Je zorgt ervoor dat alles klaar staat en helpt mee bij het laden en lossen. Het magazijn ziet er netjes en geordend uit en je houdt de voorraad in de gaten.

Functie-eisen

Je werkt graag in de dienstverlening en bent goed in de communicatie. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent gedisciplineerd. Je kan hier terecht als starter, of als je al enigszins ervaring hebt. Het werkt in je voordeel als je weet hoe de verschillende technische apparaten eruit zien en een heftruck certificaat hebt. Heb je die niet? Dan gaan we die samen halen!

Je werkt veel samen met de monteurs, bent leergierig en houdt van klussen/sleutelen in je vrij tijd. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot monteur met de juiste opleidingen. Dit hoeft niet, maar is in ieder geval een optie.

Aanbod

  • goed salaris
  • een goede pensioenvoorziening
  • opleidingsbudgetten en studiekostenregelingen

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop of neem contact op met Dennis van Leeuwen als je de mogelijkheden wilt bespreken!

Bel 06-51520584 | mail | LinkedIn | Whatsapp