Sign In

Open Huis – onze huiskamer

M-ploy Talent Open Huis

Welkom bij ons ‘Open Huis’! Als het coronavirus ons land niet meer in de greep houdt ben je van harte welkom op de Parkweg 25a te Voorburg in onze huiskamer. Tot die tijd staan onze telefoonlijnen tot jullie beschikking! Waarom? Omdat het kan, zie hieronder wat, hoe en voor wie!


Wat is het Open Huis?

Wat bedoelen we met Open Huis?

Wij, als M-ploy Talent, staan voor persoonlijk contact en helpen graag onze professionals aan een goede baan. Hier gebruiken we onze kennis en expertises om de professionals die wij bemiddelen de droombaan te bezorgen en de opdrachtgevers de perfecte medewerker te leveren. We helpen hier met het koppelen van de juiste contacten, CV opmaken en motivatie onder woorden brengen, sollicitatietips, onderhandelen, persoonlijke ontwikkeling, maar ook een goede onboarding opzetten. Toen dachten we; we hebben zoveel kennis in huis en kunnen eigenlijk heel makkelijk meer mensen helpen dan alleen de professionals die wij bemiddelen of onze opdrachtgevers. Met 1 telefoontje kunnen we je misschien net even dat zetje geven wat je nodig hebt om weer verder te gaan. Geheel vrijblijvend!


Voor wie is het?

Mag ik ook bellen als ik verder niks met jullie branche heb?

Ja, zoals we al zeiden, geheel vrijblijvend. Je hoeft niet bij ons te werken, je hoeft ook niet bij ons te komen werken en het maakt dus niet uit in welke branche je werkzaam bent. Loop je vast of heb je een vraag, bel ons. Je ziet hiernaast wie je het beste met welke vraag kunt bellen. Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog een keer tegen en kunnen we wat voor elkaar betekenen. Dat is alleen niet de voorwaarde.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het Open Huis? 

We hebben onderwerpen verdeeld over onze collega’s en deze aan de dagen van de week gekoppeld. Heb je een vraag of één van deze onderwerpen, loop je vast of ben je gewoon benieuwd? Dan kan je de juiste persoon een belletje geven. Staat je onderwerp er niet bij, maar denk je dat we het wel weten? Laat het ons dan ook weten. Voor degene die liever iets downloaden of per mail toegestuurd krijgen. Kijk hieronder voor de handouts die we hebben of eraan komen!


Handouts

Kan ik het ook per mail krijgen?

Ja hoor, we hebben al een aantal handouts op de plank liggen en er zijn een paar in de maak! Deze pagina is work in progress (lekker lean), dus nog geen downloads. Stuur Grietje een mailtje met wat je wilt ontvangen en je zal het zsm toegestuurd krijgen! Wat je al kan krijgen is het volgende:

  • Sollicitatietips / werkblad
  • Feedback Tips en bijbehorend werkblad
  • Onboarding – wat is belangrijk?

Wie zitten er in onze huiskamer?

Kijk hieronder wat we te bieden hebben!

CV pimp & motivatie schrijven

by Djeli op maandag, bel 06 12 86 24 89

Heb je moeite met het schrijven van een motivatie? Of is je motivatiebrief een autobiografie geworden? Djeli kan je helpen om hier een korte en krachtige motivatie neer te zetten. En als bonus, wat tips om je CV te optimaliseren!

Linkedin & online zichtbaarhied

by Harry op dinsdag, bel 06 38 12 39 73

Je wilt een nieuwe baan, maar merkt dat je niet de juiste mensen aantrekt via je Linkedin. Harry kan je helpen om je Linkedin aan te laten sluiten op wat je wilt en je online zichtbaarheid te vergroten. Zodat de juiste mensen je vinden!

Voorwaarden & onderhandelen

by Stefano op woensdag, bel 06 42 88 77 90

Je krijgt een mooi aanbod van een nieuwe werkgever, er zijn nog een aantal puntjes die je anders zou willen. Spannend? Stefano helpt je om zo te onderhandelen dat je snel kan beginnen met die mooie nieuwe baan onder de juiste voorwaarden!

Ondernemerschap & gesprekstechnieken

by Debbie op donderdag, bel 06 23 14 42 89

Je wilt ZZP-er worden of je bent net je eigen onderneming gestart? Hoe werkt die administratie? Hoe kom je aan werk? Debbie kan je alles vertellen over het ondernemerschap. Daarnaast kan ze je helpen met de juiste gesprekstechnieken inzetten.

Loopbaan & persoonlijke ontwikkeling

by Grietje op maandag en woensdag, bel 06 51 29 29 13

Is het tijd voor een volgende stap, wil je meer plezier in je werk of mis je iets maar je weet niet wat? Wellicht kan Grietje je net dat ene zetje in de juiste richting geven. Schroom niet om een belletje te geven, ze helpt je graag!

De kracht van je netwerk & jezelf profileren

by Loek op vrijdag, bel 06 55 12 87 40

De kracht van een netwerk, als iemand dat in de levende lijve ondervindt, is dat Loek! Maar… hoe doe je dat, hoe onderhoudt hij zijn netwerk? En hoe ze je jezelf neer binnen dat netwerk. Wil je wat inspiratie, bel Loek!