De persoonlijke aanpak van M-ploy

Over M-ploy

Onze recruiters zijn gedreven, ervaren en hebben een groot netwerk. Dat maakt M-ploy een waardevolle partner in recruitment. We kennen onze opdrachtgevers, omdat we tijd en aandacht besteden aan onze klanten. Dat vinden we bij M-ploy vanzelfsprekend. We houden de lijnen kort, vertellen waar we mee bezig zijn, wat mogelijk is, maar ook wat niet kan.

Onze dienstverlening gaat verder dan recruitment. We geven ons advies over de employer brandig en het recruitmentproces. Open en eerlijk. Een belangrijke basis voor een succesvolle samenwerking.

Recruitment Partner

Sales Manager

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Het team

Ons team is samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring in recruitment. We hebben ervaring in uiteenlopende sectoren en geloven sterk dat de kunst van recruiten sector overkoepelend is. Wat ons bindt als team? Een natuurlijke nieuwsgierigheid, een persoonlijke benadering, de prestatiedrang om iedere opdracht succesvol af te ronden en… gevoel voor humor!

Dat maakt dat onze bevlogen recruiters zich met veel plezier in iedere opdracht vastbijten. We werken samen, denken mee en maken nuttig gebruik van ons waardevolle netwerk. Behalve keihard werken, houden we ook van gezelligheid.

Het bruist van de energie op ons kantoor in Voorburg. Samenwerken met M-ploy is niet alleen een hele slimme keuze, ook een leuke 🙂

M