Debbie

Betrokken, multitasker & gestructureerd

Wat is je lievelings eten?

Je kan me echt wakker maken voor pasta. Het allerlekkerst vind ik de spaghetti bolognese van m’n moeder. Maar over het algemeen ben ik gek op alle soorten pasta. Mijn studententijd ben ik doorgekomen met pasta met Italiaanse kruiden en ketchup. Pasta is life!

Favoriete uitje met het gezin?

Ik ga het liefst met mijn gezin dollen in het Monkeybos in Meijendel of uitwaaien op het strand van Scheveningen. Eerst lekker op het strand spelen en daarna een visje halen bij het Haringhuisje. Ik heb vroeger op Scheveningen in de horeca gewerkt. Dat was ook een super leuke tijd, dus ik heb sowieso hele goede herinneringen aan Scheveningen.

Hoe ziet je ideale werkdag eruit?

Ik breng eerst de kids naar school en de opvang en ga dan een uurtje sporten. We hebben sinds kort een sportschool in het pand waar M-ploy in zit, echt ideaal! Op kantoor word ik dan verwelkomd met een heerlijke flat white uit onze Jura koffiemachine. Dan is het tijd om mijn mailtjes weg te werken en mijn to do lijst voor de dag te maken. Ik vind het altijd super gezellig als we met alle collega’s op kantoor zijn om dan met elkaar een lekkere lunch halen waar de hele ochtend al over nagedacht wordt. Daarna ga ik graag op pad voor een intake met een professional of om met een opdrachtgever om tafel te gaan om de behoefte te inventariseren, of gewoon bij te praten. En we sluiten de dag natuurlijk af met een succesvolle bemiddeling!

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Ik ben echt de manus van alles. Ik pak sowieso alle administratieve en financiële werkzaamheden op en zorg ervoor dat het certificeringsstuk van M-ploy in orde is. Daarnaast bemiddel ik en onderhoud ik dus contacten met professionals en opdrachtgevers. Ook werk ik als Recruitment Partner voor een hele fijne opdrachtgever.

Waar ben je trots op bij M-ploy?

Op de kwaliteit die wij leveren. Wij zijn oprecht en bemiddelen met de juiste intentie. We gaan voor de lange termijn relatie met ons netwerk en ik merk steeds vaker dat dit bijzonder is in dit werkveld. Het resultaat is dat we een heel fijn en goed netwerk hebben, waarmee we al jaren samenwerken. Ons netwerk wordt steeds groter, vooral met dank aan ons bestaande netwerk. We bestaan in 2023 10 jaar en zijn er onwijs trots op dit werk met zoveel plezier te doen.

Debbie
de Boers