mploy talent

Julian

Authentiek, ontwapenend & grappig

Wat verwachten mensen niet van jou?

Ik mag er dan wel uitzien als Ken van Barbie, maar als ik muziek door de speakers blaas is dat heavy metal. Van de muziek van bijvoorbeeld Metallica en Slipknot kan ik onwijs genieten. Mijn vader heeft dezelfde muzieksmaak, wij gaan dan ook graag samen naar heavy metal festivals.

Wat kijk je het liefst op tv?

Ik ben geloof ik één van de weinigen die niet van series houdt. Veel te langdradig. Films zijn ook niet echt mijn ding, deze zijn zo afgezaagd en voorspelbaar. Waar je me wel heel blij mee kan maken is voetbal en dan al helemaal als Feyenoord speelt. Ik kan echt plezier halen uit wedstrijden tot in de treure terugkijken. Ik heb een seizoenkaart voor Feyenoord, waar ik met m’n schoonvader en zwager naartoe ga. Je moet me niet vragen om zelf een balletje te trappen, daar is mijn liefde voor voetbal te laat voor ontstaan. Ik ben nu wel hard aan het oefenen met skiën voor de wintersport met M-ploy, dat gaat gelukkig best goed!

Hoe ben je bij M-ploy terecht gekomen?

Ik studeer HRM aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik ben derdejaars en het leek me zinvol om relevante werkervaring op te doen. Ik heb hiervoor 5,5 jaar bij de Jumbo gewerkt, wat leuk was maar dus niet in lijn met mijn studie. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen aan een nieuwe baan. Daarnaast is de saamhorigheid en het familiegevoel bij M-ploy uniek.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Ik werk sinds de zomer van 2022 als recruiter bij M-ploy. Ik vind het leuk om gesprekken te voeren met professionals uit ons netwerk en om ons netwerk uit te breiden. Gelukkig heb ik collega’s die hier veel ervaring in hebben en mij hierin begeleiden. De komende tijd hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen binnen het recruitment vak en als adviseur binnen de technische sector. Ik ben enthousiast voor hetgeen de toekomst gaat brengen!

Wat wil je worden als je later groot bent?

Politieagent! Mijn vader zit bij de politie, maar had nooit echt het idee dat ik daar ook wilde werken. Ik loop sinds dit jaar stage bij de politie en toen is het toch gaan kriebelen. Na mijn studie ga ik de politie opleiding volgen.

Julian
Keijzer