Marlot

Vrolijk, gedreven & fair

Wat is je lievelingsdier?

Een hond! Als kind wilde ik altijd al graag een hond, maar daar dachten m’n ouders anders over. Zeven jaar geleden paste het dan eindelijk in mijn leven en is Mila gekomen. Ze is inmiddels ook de mascotte van M-ploy geworden, aangezien ze geregeld gezellig mee naar kantoor gaat. Ze wordt lekker geknuffeld door iedereen en zorgt ervoor dat we ook wat beweging krijgen in de pauze.

Wat is je favoriete lunch?

We zorgen best goed voor onszelf in de pauze. We lopen altijd even met elkaar naar de supermarkt om lunch te halen. Als ik denk aan m’n lievelingslunch dan beginnen we met een broodje met truffelmayonaise, serranoham, buffelmozerella en rucola. Daarna een cracker met speculoos crunchy en dan nog een paar chocoladekruitnoten als toetje.

Hoe ziet je ideale zaterdag eruit?

Dan begin ik de dag rustig met een uitgebreid ontbijtje met m’n man en de kinderen. Om de rest van het weekend geen schuldgevoel te hebben nog even sporten en daarna een lekkere wandeling met Mila maken. ‘s Avonds ga ik uit eten met vriendinnen en blijven we hangen voor een dansje.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Mijn rol is heel veelzijdig. Ik onderhoud contact met professionals en breng deze partijen samen wanneer ik het idee heb dat zij een goede match zijn. Daarnaast ben ik als Recruitment Partner inzetbaar als interim Corporate Recruiter bij onze opdrachtgevers. Hierbij richt ik me voornamelijk op de employer branding en het optimaliseren van het recruitment proces. Maar ook wanneer er behoefte is aan ondersteuning bij het voeren van sollicitatiegesprekken, bureaumanagement of recruitment an sich, dan pak ik dat graag op.

Wat maakt werken bij M-ploy zo leuk?

Wat M-ploy uniek maakt zijn de collega’s. We zijn eigenlijk gewoon een groep vrienden die veel plezier hebben en elkaar alles kunnen zeggen. Verder krijg je veel vrijheid en vertrouwen om je rol in te vullen zoals jij denkt dat het het beste is en worden nieuwe ideeën omarmd. Zo hebben wij nu als dienst het Recruitment Partnership, wat een leuke dimensie aan het werk geeft voor ons en we van nog meer waarde kunnen zijn voor onze klanten.

Marlot
Warso