Noa

Doordacht, geïnteresseerd & vooruitstrevend

Welke hobby’s of interesses heb je buiten werk?

Naast mijn werk als Recruitment Consultant bij M-ploy en mijn studie Psychologie speel ik rugby bij het Nederlands team. Hiervoor train ik meerdere keren in de week en ben ik vaak in het buitenland te vinden voor wedstrijden. Samen met mijn passie voor reizen is dit dus een goede match! Rugby is voor mij echt een uitlaatklep en ik kan hier veel energie in kwijt. Ook krijg ik normen en waarden mee die ik mee neem in mijn werk, zoals doorzettingsvermogen en discipline.

Wat is de meest indrukwekkende plaats die je hebt bezocht?

Als ik moet kiezen toch wel Zuid Afrika. Mede door de ongelofelijk mooie landschappen, zoals de Tafelberg en de prachtige kustenlijn, maar ook vanwege de rijke geschiedenis en diverse culturen. Daarnaast is het een echt rugby land en is het daarom perfect om een rugby wedstrijd te bezoeken. Dit hebben we dan ook gedaan! De omgeving en sfeer zijn iets om nooit te vergeten.

Zijn er specifieke doelen die je hoopt te bereiken op de lange termijn?

Zeker! Ik ben op dit moment, naast mijn werk, bezig met mijn studie Psychologie. Dit geeft mij inzichten die ik toe kan passen op mijn werk. Hierbij kun je denken aan het begeleiden van professionals die voor ons werken, maar ook het begrijpen van menselijk gedrag en daardoor een goede match kunnen maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Bij M-ploy vervul ik de rol van Recruitment Consultant. Dit houdt in dat ik mensen verbind met mooie opdrachten en banen in de installatietechniek. Er is bij M-ploy veel ruimte om de dingen op te pakken waar je energie van krijgt, dus ik ben benieuwd wat ik nog allemaal ga doen 😉

Waarom werk je graag bij M-ploy?

Bij M-ploy kreeg ik gelijk het gevoel dat de mensen hier erg open, vriendelijk en behulpzaam zijn. Dit blijkt helemaal waar. Ook is hier veel mogelijk en is iedereen erg flexibel. Dit komt met mijn studie en rugby natuurlijk mooi uit! Daarnaast komt het ook mooi uit dat ik op 5 minuten afstand van het kantoor woon, haha.

Noa
Donkersloot