Shah

Innovatief, begripvol & inclusief

Wat betekent Shah?

In het Perzisch betekent Shah “koning”. Hoewel ik volledig Pakistaans ben, is mijn moeder van Iraanse en Afghaanse afkomst. Mijn vader is volledig Pakistaans en heeft me die normen en waarden ook mee gegeven. Het hebben van discipline is hier belangrijk in. De betekenis van mijn naam heeft altijd een speciale betekenis voor mij gehad. Het herinnert me eraan om zelfverzekerd en vastberaden te zijn in alles wat ik doe, en om anderen vriendelijk en met respect te behandelen. Het symboliseert ook de trots die ik voel voor mijn culturele achtergrond.

Hoe besteed je je vrije tijd graag?

Meestal ga ik na het werk lekker fitnessen en daag ik mezelf iedere keer weer uit. Mijn favoriete manier van trainen is op kracht. Dat maakt me niet alleen lichamelijk fit, maar zorgt er ook voor dat ik ook mentaal sterk sta en de lat steeds hoger voor mezelf kan leggen. Ik haal graag het maximale uit mezelf.

Daarnaast breng ik ook graag veel tijd door met mijn dochter. Het vaderschap heeft me gevormd tot de persoon die ik vandaag ben; iemand die streeft naar harmonie.

Waar word je blij van?

Als ik familie of vrienden kan helpen. Het doet me goed als ik iemands dag kan veranderen of advies kan geven. Zelf heb ik het ook ervaren om geholpen te worden en daarom ben ik ervan overtuigd dat je samen sterker staat.
Dat maakt dit werk ook leuk. Het doet me goed als iemand door mijn hulp weer gelukkiger is geworden in zijn/haar nieuwe baan.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Ik focus mij vooral op recruitment bij M-ploy omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten. Zij inspireren mij door hun persoonlijke verhaal, waar ik ook weer wat van kan leren. Ik vind het fijn dat ik voor hen dan weer een adviseur kan zijn op het gebied van werk.  Ik zorg ervoor dat ik een verschil kan maken in het vinden van de juiste kandidaten niet alleen op basis van hun CV maar ook op hun persoonlijke kwaliteiten.

Dit zorgt ervoor dat ik samen met het  team de juiste uitdaging voor hen kan vinden. Mijn doel? Van een kandidaat mijn collega maken.

Waarom werk je graag bij M-ploy?

Je merkt dat het echt een hecht team is, waar een familiegevoel heerst. Iedereen staat voor elkaar klaar en heeft het beste met je voor. Het is een organisatie die gericht is de mens en echt de tijd neemt om te helpen. Dat geldt voor collega’s en voor opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast krijg je de ruimte en vrijheid om je eigen beslissingen te maken. Dit geeft mij zelfvertrouwen en een boost om te ondernemen waardoor ik m’n werk met veel plezier doe.

Shah
Akhtar