Stefano

Behulpzaam, leergierig & gedreven

Waar komt de naam Zuliani vandaan?

Mijn vader is half Italiaans. Ik kom dan ook van kleins af aan veel in Italië. We hebben een familiehuis in het Noord-Oosten van Italië en dat voelt echt als een tweede thuis. Thuis wordt er ook heerlijk Italiaans gekookt. Van de Nederlandse gerechten die mijn moeder wel eens op tafel zet, genieten mijn vader en ik zeker niet als van een goede pasta. Mijn Italiaanse roots komen dus wel wat sterker naar voren dan mijn Nederlandse. Ik kan ook vrij temperamentvol zijn en als ik heel eerlijk ben, ben ik ook voor Italië als Nederland – Italië speelt.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Bewegen! Ik wandel veel met de honden, ga veel naar de sportschool, ik loop hard en ga regelmatig een potje padellen met collega’s. Ik heb een smartwatch en ben geobsedeerd om 10.000 stappen per dag te halen. Als ik ze nog niet gehaald heb dan ga ik gerust rondjes in huis lopen totdat ik het bereikt heb. En als ik dan mag rusten dan vind ik het leuk om filmpjes op Youtube over van alles en nog wat te kijken, bijvoorbeeld over vakanties of gadgets.

Hoe ziet je droomvakantie eruit?

Die heb ik in 2022 gehad! Ik heb drie maanden rondgereisd door de VS met een camper, door Mexico en Costa Rica. We hebben daar zoveel moois gezien! Het fijnste was de afwisseling tussen actieve dagen waarop we gingen hiken, winkelen of naar Disney gingen en dagen waarop we lekker rustig aan konden doen. Azië vind ik trouwens ook fantastisch, als ik in m’n vakantie maar een combinatie van activiteiten en rust hebt.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Ik vervul verschillende rollen bij M-ploy. Enerzijds ben ik veel aan het netwerken binnen de installatietechniek en bemiddel ik tussen professionals en opdrachtgevers. Anderzijds onderzoek ik welke organisaties baat hebben bij ons Recruitment Partnership en voer ik daar interessante gesprekken over. En doordat ik de enige ben met IT skills, neem ik ook de rol van Systeembeheerder / vraagbaak op me. Komen die Youtube filmpjes ook weer goed van pas!

Waarom werk je graag bij M-ploy?

Vanwege de vrijheid en de gezelligheid. Die vrijheid ervaar ik door bijvoorbeeld voor werk te kunnen sporten of eerder weg te gaan om op tijd op het vliegveld te zijn voor volgende vakantie 😉. Ik vind het zelf ook niet erg om dan in de avond een intake te voeren met een professional als dat beter uitkomt. Je uren kun je dus redelijk flexibel indelen. Ik vind het ook heel fijn dat we vrij zijn om intakes met professionals op een locatie te kunnen doen om hen tegemoet te rijden, wel zo klantgericht! De band met collega’s is heel hecht, we kennen elkaar goed en houden allemaal wel van een grapje. We lunchen ook altijd gezellig samen en doen leuke dingen met elkaar, zoals bijvoorbeeld op wintersport gaan!

Stefano
Zuliani