Yilmaz

Oprecht, betrokken & geïnteresseerd

Waar liggen jouw roots?

Mijn omgeving omschrijft mij als een NederTurk omdat ik het beste van twee werelden kan combineren in alle facetten van het leven. Turken staan bijvoorbeeld veel gevoelsmatiger in het leven en Nederlanders veel rationeler. Door mijn achtergrond kan ik hier een goede balans in vinden.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefst?

Ik ben een echte family guy, dus breng graag veel tijd door met mijn vrouw en zoons van 1 en 3 jaar. Ik speel, dans en knutsel graag met ze en ga ook lekker met ze op pad. Daarnaast luister en maak ik zelf muziek. Ik houd ook erg van koken en klussen. Deze hebben wat mij betreft veel raakvlakken doordat het precisiewerk is. Ik weet zeker dat ik kok was geworden als ik niet in de techniek had gezeten.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Dat mag je doen voor klassieke auto’s en heerlijke Iskender. Ik kan wegsmelten bij het zien, rijden en simpelweg bewonderen van een Corvette Stingray uit ’69 of een Mercedes SEC 560.
Het gerecht Iskender moet je alleen in Turkije eten. Na een reis van 24 uur heb ik eens geweigerd om te slapen voordat ik het had gegeten. Daarna heb ik helemaal voldaan bijna de klok rond geslapen.

Wat is jouw rol bij M-ploy?

Ik ben een allrounder die in alle facetten van het recruitment en accountmanagement te plaatsen is. Bij het schrijven van dit stuk heb ik pas 1,5 maand achter de rug bij M-ploy en richt ik me vooral op recruitment. Ik wil kandidaten echt helpen om mooie stappen in hun carrière te maken. Hierdoor heb ik een fijn netwerk opgebouwd met kandidaten die weten dat ik het beste met ze voor heb.

Waarom werk je graag bij M-ploy?

Toen ik besloot om voor M-ploy te werken heb ik dat puur op gevoel gedaan welke mij bijna nooit in de steek heeft gelaten. Ik ben terechtgekomen in een team waarin ieder teamlid professioneel, oprecht, betrokken, open en eerlijk is. Deze waarden passen precies in mijn straatje, waardoor ik iedere dag met een glimlach naar werk ga.

Yilmaz
Curuk