Sign In

Professionals

installatietechniek

Werken in de Installatietechniek

In de installatietechniek hebben wij leuke vacatures over de gehele breedte. Ben je een monteur in spé die een BBL plek nodig heeft, een monteur die de stap naar binnen wil maken of ben je die hele goede werkvoorbereider die te vast zit op zijn plek. Heb je een opleiding mbo werktuigbouw of installatietechniek of een hbo werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Kijk hier voor de aansluitende vacatures.

Samen zoeken we de best passende baan of opdracht in de Installatietechniek

Je zoekt een leerplek in de installatietechniek, je bent net klaar met je opleiding, je bent al een tijdje bezig maar staat stil of je bent gewoon klaar voor de volgende stap. Alle situaties komen voor! We helpen je graag om de eerste of de volgende stap in je loopbaan te zetten. Onze aanpak is altijd persoonlijk. We willen de persoon leren kennen om zo de match te maken met de juiste opdrachtgever.

Doordat we verschillende leuke opdrachtgevers in de installatietechniek in ons netwerk hebben kunnen we je altijd verschillende keuzes voorleggen en helpen we je met het voeren van de gesprekken en de juiste keuze te maken. Hebben we een succes? Dan gaan we samen het avontuur aan! Kijk hieronder hoe het werkt en wat we je kunnen bieden.

installatietechniek op zoekWie ben jij?

Onze aanpak is persoonlijk. Wij willen jou echt leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek. Wat heb je tot nu toe gedaan? Hoe zie je jouw carrièrepad? Waar haal je energie uit en wat kost je juist energie? Ben je op zoek naar meer uitdaging, ontwikkeling of juist salaris? Wij geloven dat wij jou pas echt goed van dienst kunnen zijn als we jou leren kennen en niet alleen vanaf een CV. Het eerste kennismakingsgesprek is voor ons startpunt van onze samenwerking.

installatietechniek recruitment procesHoe werkt het?

M-ploy Talent bouwt aan duurzame contacten met onze opdrachtgevers en werkt nauw samen met de besluitvormers van het bedrijf. Dit stelt ons in staat om je te helpen bij het maken van een juiste keuze indien je kiest voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen bij het presenteren van jezelf aan een potentiële nieuwe opdrachtgever en ondersteunen in het vervolgtraject. Dit alles in zijn geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften.

installatietechniek talent managementIn dienst bij M-ploy Talent

We bieden je een vast contract aan voor bepaalde of onbepaalde tijd. We volgen hierin altijd de cao van de opdrachtgever. We kijken samen welke stappen je wilt zetten, wat realistisch is en welke hulpmiddelen je hier bij nodig hebt. Je krijgt begeleiding in de persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren we meerdere uitjes per jaar waar je van harte bent uitgenodigd en informatieve sessies om in beweging te blijven!

Wanneer ben je een professional in de installatietechniek?

Twijfel je of je de juiste achtergrond hebt en bij ons aan het juiste adres bent?

Heb je een mbo of hbo studie gedaan in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek? Dan ben je zeker aan het goede adres. Maar ook een opleiding gericht op service en onderhoud van installaties, een engineering opleiding of bouwkunde.

Ben je werkzaam in de installatietechniek op de Service- en onderhoudsafdeling, Beheer- en onderhoud, renovaties of nieuwbouw. Voor alle facetten binnen de installatietechniek hebben we leuke functies beschikbaar.

Blijf je twijfelen? Neem dan contact met ons op, dan lopen we samen je profiel door om te kijken of er aansluiting is! Je kan ons bellen op 070 4066596 of mailen.

Mariska Storm

Bel 06 12 86 24 89 of mail

Bonheur van GilsBonheur van Gils

Bel 06 46 92 84 07 of mail

Harry de Man

Bel 06 38 12 39 73 of mail

M-ploy Talent werkt o.a. voor