Sign In

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Regelmatig krijgen we verbaasde blikken als we iemand vertellen hoe het werkt? What’s in it for me? Heel veel, kunnen we wel zeggen! Hieronder kan je onder andere vinden waarom. Staat je vraag er niet tussen of mis je informatie? Laat het weten, want dan gaan we het aanvullen! Je kan mailen naar Grietje.


Soort contract

Wat voor soort contract krijg ik?

Je krijgt bij ons een vast contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Daarmee bieden we je zekerheid gedurende de detacheringsperiode. Naast een marktconform salaris ontvang je alle secundaire voorwaarden die van toepassing zijn in de CAO van onze opdrachtgever, bijvoorbeeld: pensioen, vakantiedagen, ADV dagen, vakantiegeld, leaseauto, opleidingsbudget, etc.


Deta-vast

Wat is deta-vast?

Deta-vast betekent dat jij als professional bij ons in dienst bent. Je gaat werken bij een van onze opdrachtgevers met de mogelijkheid om na het afgesproken termijn rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te gaan.


Voordelen deta-vast

Wat zijn de voordelen van deta-vast voor jou? 

Je hebt de mogelijkheid om bij de opdrachtgever te proeven zonder dat je er gelijk aan vast zit. Doordat je bij ons in dienst bent, krijg je de eerste periode tevens meer persoonlijke aandacht. We gaan samen aan de slag met je professionele en persoonlijke ontwikkeling.


In dienst bij de opdrachtgever

Wat als ik in dienst wil bij de opdrachtgever?

Wij werken op basis van deta-vast. Deze constructie houdt in dat je bij ons in dienst komt en na verloop van tijd – en bij tevredenheid van alle partijen – bij de opdrachtgever in dienst zult treden.

M-ployee en mede M-ployees

Heb ik (veel) contact met mijn mede M-ployees?

We organiseren veel leuke borrels en uitjes met je mede M-ployees die bij dezelfde of andere opdrachtgevers werken. Als het even kan zoeken we een leuke activiteit – bijvoorbeeld kleiduifschieten en varen op een powerboat. Naast dat het goed kan zijn voor jouw persoonlijke netwerk, is het ook heel leuk om te horen hoe het er op andere werkplekken aan toe gaat.


Waarom via M-ploy Talent

Waarom een nieuwe baan via M-ploy Talent?

We zoeken een leuke nieuwe baan die bij je past én bieden je hulp bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een goed overzicht van de markt en weet welke vacatures open staan bij verschillende opdrachtgevers. We denken mee met je qua sfeer, soort werkzaamheden en waar je de stappen kan maken die je wenst.


Persoonlijke aanpak

Is het niet een kwestie van een CV doorsturen?

Nee! Onze aanpak is altijd persoonlijk. Wij willen jou echt leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor en niet alleen op basis van je CV of Linkedin profiel. Hoe beter we je kennen des te beter we iets kunnen vinden dat goed bij je past. Wat heb je tot nu toe gedaan? Wat was leuk en wat zou je liever niet meer willen doen? Welke stappen zou je willen maken? Waar haal je energie uit en wat kost juist energie? Ben je op zoek naar meer uitdaging of wil je liever een stap maken in je salaris? Dezelfde aandacht geven we aan onze opdrachtgevers zodat we altijd een goede match kunnen maken.


Stappenplan

Hoe werkt het als je in contact met ons bent?

In het kennismakingsgesprek maken we concrete afspraken met je. We nemen met je door welke mogelijkheden er op dat moment zijn en waar we kansen zien. We zullen je profiel bij onze opdrachtgevers voorleggen, altijd in overleg . Heb je je oog laten vallen op een bedrijf dat geen opdrachtgever van ons is, maar wil je wel onze hulp, dan gaan we dat gewoon proberen.

Tussentijds houden we je continu op de hoogte over de status van het proces. Wanneer een opdrachtgever interesse toont, volgt een kennismaking. Deze plannen wij voor je in en daarnaast helpen we je met de voorbereiding.  We kunnen eventueel ook meegaan naar het gesprek.

Bij een positief eindresultaat doen wij, of onze opdrachtgever, je een passend voorstel!


Opleiding of cursus

Kan ik een opleiding of cursus volgen?

Als je bij ons in dienst bent, zullen we meekijken met de ontwikkelingen die je doormaakt of wilt doormaken. We helpen je hierbij door persoonlijke coaching aan te bieden of door de juiste opleiding te vinden en leggen dit vast in een studieovereenkomst en een studiebijdrage. Jouw huidige studieschulden kunnen we in overleg van je overnemen.


Niet naar mijn zin

Wat als ik het niet naar mijn zin heb?

Bevalt het niet? Dan kijken we verder en gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van onze andere opdrachtgevers of we gaan samen op zoek naar een nieuwe opdrachtgever. Wij zijn je vangnet.