Sign In

Professionals

Werken in de Techniek

In de installatietechniek hebben wij leuke vacatures over de gehele breedte. Ben je een monteur in spé die een BBL plek nodig heeft, een monteur die de stap naar binnen wil maken of ben je die hele goede werkvoorbereider die te vast zit op zijn plek. Heb je een opleiding mbo werktuigbouw of installatietechniek of een hbo werktuigbouwkunde of bouwkunde? Kijk hier voor de aansluitende vacatures.

Werken in de IT

In de IT voorzien wij je van banen in de systeem- en netwerkbeheer, helpdeskmedewerkers, testers en andere ondersteunde banen binnen de IT. In de meeste gevallen hebben zij een mbo systeem- of netwerkbeheer gedaan of een hbo informatica. Heb je nog niet de juiste certificaten? Dan helpen we je samen de juiste certificaten te behalen zodat je stappen kan maken. Bekijk onze IT-vacatures om te kijken of er wat bij zit.

Samen zoeken we de best passende baan of opdracht

Je zoekt een leerplek, je bent net klaar met je opleiding, je bent al een tijdje bezig maar staat stil of je bent gewoon klaar voor de volgende stap. Alle situaties komen voor! We helpen je graag om de eerste of de volgende stap in je loopbaan te zetten. Onze aanpak is altijd persoonlijk. We willen de persoon leren kennen om zo de match te maken met de juiste opdrachtgever.

Doordat we verschillende leuke opdrachtgevers in ons netwerk hebben kunnen we je altijd verschillende keuzes voorleggen en helpen we je met het voeren van de gesprekken en de juiste keuze te maken. Hebben we een succes? Dan gaan we samen het avontuur aan! Kijk hieronder hoe het werkt en wat we je kunnen bieden.

Wie ben jij?

Onze aanpak is persoonlijk. Wij willen jou echt leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek. Wat heb je tot nu toe gedaan? Hoe zie je jouw carrièrepad? Waar haal je energie uit en wat kost je juist energie? Ben je op zoek naar meer uitdaging, ontwikkeling of juist salaris? Wij geloven dat wij jou pas echt goed van dienst kunnen zijn als we jou leren kennen en niet alleen vanaf een CV. Het eerste kennismakingsgesprek is voor ons startpunt van onze samenwerking.

Hoe werkt het?

M-ploy Talent bouwt aan duurzame contacten met onze opdrachtgevers en werkt nauw samen met de besluitvormers van het bedrijf. Dit stelt ons in staat om je te helpen bij het maken van een juiste keuze indien je kiest voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen bij het presenteren van jezelf aan een potentiële nieuwe opdrachtgever en ondersteunen in het vervolgtraject. Dit alles in zijn geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften.

In dienst bij M-ploy Talent

We bieden je een vast contract aan voor bepaalde of onbepaalde tijd. We volgen hierin altijd de cao van de opdrachtgever. We kijken samen welke stappen je wilt zetten, wat realistisch is en welke hulpmiddelen je hier bij nodig hebt. We starten met een DISC persoonlijke stijl test en maken een Talent Ontwikkel Plan. Daarnaast organiseren we meerdere uitjes per jaar waar je van harte bent uitgenodigd!

“Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met M-ploy Talent. Meteen bij het eerste contact had ik een goed gevoel. De kracht van M-ploy Talent is de persoonlijke betrokkenheid en interesse.”

Contactgegevens

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Kijk bij onze algemene gegevens

Bekijk de vacatures

Of zoek je iemand specifiek uit ons team

M-ploy Talent werkt o.a. voor