Professionals

Samen zoeken we de best passende baan of opdracht

De arbeidsmarkt heeft de afgelopen tijd een flinke verandering ondergaan. Op dit moment is er veel vraag naar technisch talent, zowel binnen de ICT als de (installatie)technische branche. Dit maakt het wellicht interessant voor je om eens te onderzoeken wat je mogelijkheden zijn. Maar hoe maak je op dit moment de juiste keuze? M-ploy Talent helpt jou bij het vinden van de juiste nieuwe uitdaging.

Je bent meer dan je CV vertelt

Onze aanpak is persoonlijk. Wij willen jou echt leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek. Wat heb je tot nu toe gedaan? Hoe zie je jouw carrièrepad? Waar haal je energie uit en wat kost je juist energie? Ben je op zoek naar meer uitdaging, ontwikkeling of juist salaris? Wij geloven dat wij jou pas echt goed van dienst kunnen zijn als we jou leren kennen en niet alleen vanaf een CV. Het eerste kennismakingsgesprek is voor ons startpunt van onze samenwerking. Van hieruit gaan we concrete afspraken met je maken over de te nemen stappen, op een wijze waar jij je prettig bij voelt.

M-ploy Talent bouwt aan duurzame contacten met onze opdrachtgevers en werkt nauw samen met de besluitvormers van het bedrijf. Dit stelt ons in staat om je te helpen bij het maken van een juiste keuze indien je kiest voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen bij het presenteren van jezelf aan een potentiële nieuwe opdrachtgever en ondersteunen in het vervolgtraject. Dit alles in zijn geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en spreekt onze werkwijze je aan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Of bekijk onze actuele vacatures.