Projectleider Brandveiligheid – Regio Rotterdam

Introductie

Heb je een passie voor brandbeveiligingssystemen? Ben je gedreven, resultaatgericht en proactief? Wil jij leidinggeven aan een groep medewerkers en samen projecten tot een succes maken? Dan is de functie van Projectleider Brandveiligheid echt iets voor jou! Lees hieronder wat de functie nog meer te bieden heeft.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf, waarin behulpzaamheid en goed contact centraal staan. Met enthousiaste collega’s die meedenken om het beste resultaat te bereiken, behaalt de organisatie en medewerkers hun doelen. Als technisch dienstverlener adviseert en onderhoudt de organisatie gebouw gebonden installaties in de industrie, utiliteit en infrastructuur. Oftewel: ze ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen optimaal te laten presteren.

Functie

Als Projectleider Brandveiligheid ben je (eind)verantwoordelijk voor de brandbeveiligingsafdeling. Zo werk je samen met onderaannemers, collega’s, leveranciers en opdrachtgevers. Jouw taak om voor een goede financiële en commerciële beheersing van projectuitvoering te zorgen en dat werkomschrijving, activiteiten- en capaciteitsplanning duidelijk is. Uiteraard doe je dit niet alleen en werk je samen met een projectcoördinator, sales engineer en werkvoorbereider. Jullie allemaal zorgen voor tevreden klanten en projecten die een succes worden.

Functie-eisen

Voor de rol van Projectleider Brandveiligheid zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde opleiding (MBO/HBO) in de richting van elektrotechniek;
  • Een VCA-certificaat en projecteringsdeskundige BMI diploma;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Een proactieve houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Minstens vijf jaar ervaring als Projectleider Brandveiligheid.

Aanbod

Deze organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je ontvangt:

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen;
  • Een zakelijke telefoon, laptop en leaseauto;
  • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Debbie via mail of bel 06-23144289.