Projectleider W – Regio Rotterdam

Introductie

Voor een grote speler binnen de technische branche, zoeken wij nu een Projectleider W. Iemand die altijd het overzicht bewaard, zijn/haar team de juiste begeleiding biedt om tot een goed resultaat te komen en sterk is met klantcontact.

Organisatie

Deze organisatie kan eigenlijk alles wat met techniek te maken heeft bieden aan hun opdrachtgevers. We kunnen wel stellen dat dit op dit moment een van de grootste is binnen Nederland, maar ook internationaal zijn zij actief. Je werkt samen met loyale vakmensen aan mooie projecten bij aansprekende klanten. Dit kan binnen de zorg zijn, kantoorpanden, datacenters of scholen.

Ontwikkeling is een belangrijke pijler, waar iedereen binnen deze organisatie dan ook veel ruimte en mogelijkheden voor krijgt.

Functie

In deze functie is geen enkele dag hetzelfde. We zoeken dan ook iemand die van aanpakken houdt en zelf er ook niet vies van is om met zijn “poten in de klei te staan”.
Als Projectleider W draag je de verantwoordelijkheid om projecten binnen de gestelde planning op te leveren en dat op een kwalitatieve wijze. Dit doe je voor projecten in de regio Zuid-West van Nederland.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we iemand met een afgeronde opleiding zoals HIT of vergelijkbaar.
Daarnaast beschik je over relevante werkervaring binnen de installatietechniek als (assistent) Projectleider.
Tot slot ben je een aanpakker en weet je met jouw enthousiasme samen met jouw team tot mooie resultaten te komen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Dennis van Leeuwen via 06-51580584 of Dennis@mploytalent.nl