Samen zetten we de volgende stap in recruitment

Je zoekt collega’s. Goede medewerkers, die passen bij je bedrijf en openstaande functies. Zo simpel is het. Toch is het niet zo eenvoudig om de juiste kandidaat te vinden. Dat frustreert en kost veel tijd en geld. M-ploy helpt je verder, als ervaren recruitmentbureau met bevlogen recruiters. We bieden iedere vorm van recruitment, voor tijdelijke en vaste functies. Want het gaat ons niet om de constructie, maar om de oplossing: de juiste persoon op de juiste plek. Met grenzeloze bevlogenheid maken we samen ambities waar en realiseren we groei. Zo helpen we onze klanten écht verder.

Waarom samenwerken met M-ploy?

Bij M-ploy nemen we de tijd om onze opdrachtgevers te leren kennen. We willen graag weten wie je bent en de behoefte van de organisatie begrijpen. We verdiepen ons in de bedrijfscultuur om ook op persoonlijk vlak een goede match te maken. Logisch, nietwaar? Recruitment is een vak. Zomaar ‘even een vacature online zetten’ zit er bij M-ploy niet in. Wij geloven in een gerichte search. Dat begint bij het opstellen van het gevraagde profiel. Een helder profiel is essentieel. Voor jou als werkgever, voor ons als recruitmentbureau en ook voor geïnteresseerde kandidaten.

Ook onze kandidaten spreken wij uitvoerig. We weten wat voor persoon de kandidaat is, wat de kandidaat kan en wat de diegene zoekt in een nieuwe baan. Op deze manier werken we met alle partijen samen aan een vlot en zorgvuldig selectieproces.

Wat Martijn en René over ons zeggen

“In mijn werk draag ik bij aan de werving van personeel en werk dan graag samen met M-ploy. Vaak betreft het personele invulling voor specifieke contracten. Aangezien ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact en langdurige relaties werk ik graag met ze samen. M-ploy levert namelijk gewoon heel goed werk en wat resulteert in een jarenlange samenwerking.”
“Ik hecht veel waarde aan vertrouwen in een goede samenwerking. En vertrouwen, dat heb ik in M-ploy. “Het grote verschil is dat ze het écht voor ons doen. Dat merk je in de persoonlijke werkwijze. Ze schuiven niet zomaar een cv door. Ze steken veel tijd en energie in ons en de kandidaat, om een goede match te maken. Dat zie je niet bij veel recruitmentbureaus.”