Optimalisatie recruitmentproces

Als jouw persoonlijke partner in recruitment pakken we het gehele recruitmentproces aan, voor een beter resultaat. Eerst brengen we de huidige situatie in kaart. Wat gaat goed, wat kan beter, waar liggen kansen om de candidate experience te verbeteren? Ook leggen we de huidige employer branding onder het vergrootglas. Ofwel, hoe is het huidige imago van de organisatie onder potentiële kandidaten? Samen gaan we aan de slag met de actiepunten, met een optimaal recruitmentproces als resultaat.

Waarom een Recruitment Partnership?

Als jouw persoonlijke recruitmentpartner verdiepen we ons in het recruitmentproces en optimaliseren deze voor de lange termijn. Een duurzame aanpak dus. En daar profiteer je van. We verbeteren de candidate experience. Dat betekent sneller, betere kandidaten, een effectief sollicitatieproces en een grotere kans van slagen. Uit ervaring weten we dat de instroom van rechtstreekse kandidaten zo hoger wordt, vacatures sneller worden ingevuld en het verloop van medewerkers afneemt. Dat alles draagt bij aan een sterke employer branding. En niet te vergeten zijn wij jouw toegewijde partner. We doen het samen. Op ons kun je bouwen. 

  • Minder kosten per nieuwe medewerker
  • Ontzorgen bij het sollicitatieproces
  • Bespaart tijd voor managers en directie
  • Enthousiaste sollicitanten!

Wat Sabine en René over ons zeggen

"Ik heb een jaar intensief samengewerkt met M-ploy, in de vorm van een Recruitment Partnership. Ik werkte op dat moment als HR manager bij een groot installatiebedrijf in Schiedam, dat doorlopend goed technisch personeel zocht. Een flinke uitdaging, met een krappe arbeidsmarkt waarin goed technisch personeel schaars is. Daarom koos ik voor structurele ondersteuning in de vorm van een Recruitment Partnership."
“Ik hecht veel waarde aan vertrouwen in een goede samenwerking. En vertrouwen, dat heb ik in M-ploy. “Het grote verschil is dat ze het écht voor ons doen. Dat merk je in de persoonlijke werkwijze. Ze schuiven niet zomaar een cv door. Ze steken veel tijd en energie in ons en de kandidaat, om een goede match te maken. Dat zie je niet bij veel recruitmentbureaus.”