Senior C#.NET Engineer (max. €60k op jaarbasis) – Den Haag

Introductie

Binnen M-ploy Talent zijn wij op zoek naar een Senior C#.NET Engineer voor een multinational in Den Haag! Als Sr. Software Developer bij dit bedrijf versterk en begeleid je een team van zo’n 3 junior en medior ontwikkelaars.

Organisatie

De desbetreffende organisatie is internationaal actief, maar haar roots zijn te vinden in Nederland. Als voorloper binnen haar werkveld zal je bij deze organisatie met de nieuwste software werken aan een van de applicaties. Met deze applicatie helpt dit bedrijf ingenieursbureaus bij het realiseren van grote, internationale projecten. Ze willen deze applicatie niet alleen uitbreiden (met jouw hulp), ze willen tevens het gehele platform omzetten van 2D naar 3D.


Functie

Als Senior Softwareontwikkelaar binnen deze organisatie zal je een veelzijdige functie hebben. Je zal namelijk zowel een coördinerende functie, als een ondersteunende functie hebben, waarbij hands-on programmeren nog steeds aan de orde van de dag is.

Je hebt een ondersteunende functie bij alle ontwikkelfases van een nieuw product, waaronder design, implementatie, onderhoud en support. Tevens ben je elke ochtend, om 10 uur, aanwezig voor de dagelijkse stand-up en neem je deel aan belangrijke vergaderingen omtrent de voortgang van een nieuw product. Je doet aan code reviews voor jouw team, je houdt de nieuwste trend op gebied van softwareontwikkeling nauwlettend in de gaten en streeft naar continue vooruitgang.

Functie-eisen

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands én het Engels
  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring als Software Developer voor desktop applicaties
  • Je hebt kennis van/ervaring met o.a.: C#.NET, MVVM, SOLID Principles, SOA, Clean Code, Git, Continuous Integration en Deployment
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of hoger in de richting van Informatica of vergelijkbaars
  • Je bent spontaan, weet de leiding te nemen en denkt in oplossingen

Aanbod

Deze organisatie bied uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een uitstekend salaris (max. €60k op jaarbasis)
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
  • Flexibele werktijden
  • Een fijne werkomgeving met vriendelijke en vakkundige collega’s
  • Een persoonlijk opleidingsbudget

En nog veel meer!

Sollicitatie

Interesse of vragen? Stuur dan gelijk je CV op of neem contact op met Djeli Joosten door te bellen of mailen naar: 06-12862489/ djeli@mploytalent.nl