Senior Recruitment Consultant – Voorburg

Introductie

Voel jij je helemaal thuis in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij op je best in een kleinere organisatie waar je onderdeel kan uitmaken ven de groei? Presteer jij goed wanneer je vrij bent in je eigen manier van werken? Lees dan snel verder!

Organisatie

We zijn een arbeidsbemiddeling bureau in Voorburg met een informele sfeer. Dit is makkelijk bereikt doordat we klein en overzichtelijk zijn. We houden van structuur in onze processen, maar zeker ook de mogelijkheid om hier zelf een draai aan te geven of met een voorstel tot verbetering te komen. We hebben regelmatig leuke uitjes met elkaar of met onze gedetacheerde M-ployees en M-bassadors. We werken met Carerix en Linkedin Recruiter, maar met name de belavonden en ons netwerk leveren veel resultaat op. Kortom een gezellig team met ambitie!

Functie

Op dit moment zoeken we allround versterking. Je krijgt van ons een aantal bestaande opdrachtgevers, maar er liggen zeker ook nog kansen voor nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast ga je op zoek in je eigen netwerk of via andere kanalen naar geschikte professionals. Als je deze hebt gevonden kan het matchen beginnen, dit kan zijn met jouw eigen opdrachtgevers, maar we werken hierin ook onderling samen. We vinden het belangrijk dat de juiste match wordt gemaakt, dat kan dus soms beter zijn bij de opdrachtgever van je collega.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om onderdeel te zijn van onze nieuwe, maar nu al succesvolle, dienst Recruitment Partnership (RPO). We geven je de handvaten om dit te aan te bieden aan je opdrachtgevers, hoe de samenwerking ingevuld gaat worden is helemaal aan jou. Je kan ondersteunen bij het recruitment proces, maar ook voorstellen om de onboarding of andere facetten waar ze de daadkracht missen. Over het algemeen zit je dan wel 1 of 2 dagen in de week op locatie.

Functie-eisen

Je hebt werkervaring in de arbeidsbemiddeling (ervaring in de Techniek is een pré). Momenteel ben je werkzaam bij een bureau waar je veel geleerd hebt, maar het is tijd om je vleugels uit te slaan. Je bent ondernemend, je bedenkt en volgt je eigen plan en ziet overal kansen die je grijpt. Je hebt ideeën hoe wij als bureau zijnde kunnen groeien en draagt je steentje bij. Je bent resultaat gedreven, competitief en kan of wil leren tafelvoetballen, pingpongen of darten. Kortom, je bent wat wij zoeken!

Hieronder een klein lijstje van criteria waar we naar kijken:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Techniek niet noodzakelijk, wel een pré.
  • Je bent een commercieel talent en klaar om een volgende stap te zetten in je carrière!

Aanbod

  • Een goed salaris, leaseauto, laptop en smartphone
  • De mogelijkheid om een stap te zetten in je carrière en je eigen rol vorm te geven
  • Aandacht, vertrouwen en eerlijkheid
  • Hele leuke collega’s waar je dagelijks mee samen werkt
  • Waardering van onze opdrachtgevers!
  • Zeer leuke uitjes als we het goed doen

Sollicitatie

Interesse of heb je vragen? Benieuwd of wij het juiste bedrijf voor jou zijn? Bellen kan altijd: Debbie de Boers 06-23144289 of mail debbie@mploytalent.nl