Service en Onderhoudsmonteur – Rotterdam

Introductie

Jij zorgt ervoor dat mensen er warmpjes bijzitten! Letterlijk! Ben jij service- en klantgericht? Sta jij open om jezelf te blijven ontwikkelen? Vind jij het interessant om aan de slag te gaan met grotere klimaatinstallaties en heb je interesse om de meet- en regeltechniek te leren? Lijkt het je daarnaast leuk om te starten bij een zeer service- en klantgericht bedrijf met veel groeimogelijkheden? Dan is dit wat voor jou!

Organisatie

Deze organisatie is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieu oplossingen. Duurzaamheid staat centraal! Hun klanten zijn onder andere overheidsgebouwen, ziekenhuizen, utiliteitspanden en onderwijsinstellingen. De organisatie is groeiend en zij staan voor ontwikkeling van de medewerkers en investeren hier in. Erg gericht op ‘de mens’, ook bieden ze veel doorgroeimogelijkheden. Het betreft een informele organisatie met een platte bedrijfscultuur. Er heerst een prettige sfeer onder de flexibele collega’s en zij zetten samen de schouders eronder en staan voor elkaar klaar. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor een grapje is er ook zeker!

Functie

Als onderhoudsmonteur ben je in te zetten voor verschillende klimaatinstallatieklussen op het gebied van reparatie, service en onderhoud. Dit kunnen kleine reparaties zijn, het oplossen van storingen maar ook het volledig vervangen van een installatie. In overleg kom je vast in het team op een ziekenhuis te werken of kom je in het team terecht waar je naar verschillende klanten (in de utiliteit) gaat om het onderhoud aan de Werktuigbouwkundige installaties uit te voeren en storingen op te lossen. Je krijgt te maken met alle klimaat technische installaties binnen een pand. Ervaring met klimaatinstallaties naast is niet noodzakelijk, dit maakt deze functie een mooie kans om jezelf breder te oriënteren en te kunnen groeien. Ze nemen je zelfs mee in de meet- en regeltechniek! Je leert door te doen en het maakt je werk gevarieerder.

Functie-eisen

  • Technische achtergrond en minimaal 2 jaar ervaring;
  • Bereid zijn om storingsdienst te draaien;
  • Flexibele instelling;
  • Klant- en servicegericht;

Aanbod

  • Salaris afhankelijk van ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Auto;

Sollicitatie

Meer weten en solliciteren 😉 Bel Bonheur van Gils 06 46928407 of mail bonheur@mploytalent.nl