Servicemonteur E of W – regio Zuid-Holland / Noord-Holland

Introductie

Jij, als Servicemonteur, bent onmisbaar! Dus ben je op zoek naar een nieuwe plek om je onmisbaar te maken? We gaan met je kijken welke werkgever goed bij je past, waar voel jij je op je plek en zijn er nog cursussen en trainingen die je wil doen?

Organisatie

Je komt in dienst bij M-ploy Talent en gaat werken bij één van onze opdrachtgevers. Welke opdrachtgever dit is, gaan we samen uitzoeken. We hebben een uitgebreid kennismakingsgesprek om je goed te leren kennen; waar ben je goed in, wat wil je leren en welke werkomgeving past bij je!

Als we een passende opdrachtgever hebben gevonden, dan kom je bij ons in dienst. Gewoon een maandsalaris en arbeidsvoorwaarden volgens de Metaal & Techniek cao. Dat betekent bijvoorbeeld ook de salarisstappen die hierin vastgelegd zijn en de adv dagen.

Het idee is een plek te vinden waar je na ongeveer een jaar (1800 uur) in dienst gaat. In de tussentijd ben je bij ons in dienst kan je persoonlijke begeleiding en aandacht verwachten. We komen regelmatig langs om te kijken of alles goed gaat en je mag altijd bij ons langs komen. We zorgen dat je niks te kort komt; een opleiding, cursus of training volgen en natuurlijk leuke uitjes!

Functie

Als Servicemonteur zorg je ervoor dat alle installatiesystemen blijven werken. Dit kan zijn op meerdere locaties of op één locatie, afhankelijk van de opdrachtgever. Jij voert geplande werkzaamheden uit, preventief en periodiek onderhoud, maar ook storingen en ad hoc werkzaamheden die de planning voor je indeelt. Inclusief storingsdiensten met de bijbehorende vergoedingen.

Je zorgt voor een goede terugkoppeling van de werkzaamheden door rapportages te maken, maar ook de klant te woord te staan wanneer nodig. Het kan ook voorkomen dat het niet opgelost kan worden en er andere expertise nodig is. Prima, zo lang je het even laat weten.

Tot slot krijg je vervoer (mits nodig), gereedschap en juiste werkkleding van de opdrachtgever. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je er goed bij loopt en de juiste tools hebt om je werk naar behoren uit te voeren.

Functie-eisen

  • Je hebt een opleiding in de richting van Installatietechniek, Service en Onderhoud, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt al wat werkervaring of je start net met een opleiding (bbl).
  • Je woont in de regio van Zuid-Holland of Noor-Holland en hebt je rijbewijs.

Aanbod

  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen dmv cursussen en trainingen
  • Veel persoonlijke aandacht!

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop of neem contact op met Dennis van Leeuwen als je de mogelijkheden wilt bespreken!

Bel 06-51520584 | mail | LinkedIn | Whatsapp