Servicemonteur Koelinstallaties – Regio Den Haag

Introductie

De Servicemonteur Koelinstallaties die wij zoeken komt te werken in een middelgrote installateur waar veel ruimte is voor ontwikkeling.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote speler met een aantal vestigingen door het land. Deze vacature is voor een kleine vestiging in de regio Den Haag die volop in ontwikkeling is. Deze vestiging is in opbouw en zal rustig aan groeien in de komende jaren. Het gaat om een organisatie waar medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om hun werk in te vullen. De organisatie stelt zich flexibel op naar klanten, wat voor tevreden klanten zorgt. Verder gaat het om een platte organisatie waar het gestimuleerd wordt om input te geven. De organisatie stelt zich ook flexibel naar zijn medewerkers op, alles in overleg!

Functie

Als Servicemonteur Koelinstallaties ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van airconditioning en koelinstallaties in gebouwen. Je voert het preventief onderhoud uit, voert reparaties uit en inspecteert de installaties. Bij storingen ben je ook degene die deze op weet te lossen. De Servicemonteur Koelinstallaties draait mee in de storingsdienst. Het zal gemiddeld één keer in de 9 weken jouw beurt zijn.

Functie-eisen

De Servicemonteur Koelinstallaties heeft:

– Een aantal jaar ervaring in deze rol

– F-gassen diploma

– VOG verklaring moet mogelijk zijn

– VCA diploma

Aanbod

De Servicemonteur Koelinstallaties krijgt:

– Een mooi salaris

– Royale reistijdvergoeding

– 150% uitbetaald voor overuren

– Winstuitkering

– Pensioen met een groot werkgeversdeel

– CAO kleinmetaal

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marlot. Zij is bereikbaar op 06-55128730 of via Marlot@mploytalent.nl


Direct solliciteren kan ook via onderstaande knop!