Technisch administratief medewerker (24 u/p/wk) – Amsterdam

Introductie

Wil jij ervoor zorgen dat de projecten op rolletjes lopen? Alle spullen besteld zijn en op de juiste tijd aankomen? En de facturen opgemaakt en verstuurd zijn? Dan is de functie van Technisch administratief medewerker echt iets voor jou! Lees hieronder wat de functie nog meer te bieden heeft.

Organisatie

De opdrachtgever is in het gehele land werkzaam samen met haar 250 medewerkers. De organisatie heeft haar oorsprong gevonden in de verwarming, luchtbehandeling, koeling en de daar bijhorende installaties. Momenteel doet de organisatie dit nog steeds maar ook sanitair, elektrotechniek, beveiliging en sprinklerinstallaties zijn toegevoegd aan de mogelijkheden. De organisatie kan dus binnen de installatietechniek op elk vlak uit de voeten en doet dit ook zeker. Ze hebben aansprekende projecten en onderscheiden zich door de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen rond deze projecten. Binnen de organisatie is er een heldere communicatie, menselijke sfeer en is het als een platte organisatie te omschrijven met korte lijntjes.

Functie

Binnen de rol van Technisch administratief medewerker vallen veel taken onder jouw verantwoording. Hierbij is te denken aan het verwerken van werkbonnen, opstellen van facturen en klantrapportages, maar ook in een noodgeval de receptiepost innemen. Kortom als Technisch administratief medewerker is geen dag hetzelfde. Je hebt een voorbereidende rol, zodat de rest van het team aan de slag kan. In deze rol werk je rechtstreeks onder de vestigingsleider en werk je in opdracht van de servicecoördinator. Je schakelt tussen hen, klanten en opdrachten. Iemand met een accurate werkhouding is wel gewenst voor deze functie.

Functie-eisen

  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je bent proactief en secuur;
  • Je bent zeer communicatief vaardig;
  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift;
  • Je beschikt over mbo niveau 4 werk- en denkniveau.

Aanbod

  • cao Metaal & Techniek; 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • pensioenvoorziening
  • groot scholingsaanbod en ruimte om te ontwikkelen

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Julian via mail of bel 06-12968138