Tendermanager / Hoofd bedrijfsbureau (€70K p.j.) – Alphen a/d Rijn

Introductie

Sta jij graag vooraan in het proces van grote en opzienbarende integrale projecten? Weet jij een team met werkvoorbereiders, calculatoren en cost engineers in banen te leiden? Kun je de directie overtuigen en beargumenteren waarom er wel of niet moet ingeschreven worden op tenders? Ben je ook in staat om de tender vervolgens te verzilveren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een grote installateur, maar ondanks de grootte voelt de afdeling waar je komt te werken klein. Collega’s staan voor elkaar klaar, je kunt zo de kamer van de directeur inlopen en op kantoor lunchen jullie samen.
Het bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt panden. In alle disciplines staan veiligheid en deskundigheid bovenaan.

Bij de start word je door middel van een welkomstprogramma van de opdrachtgever meegenomen in de visie, missie en sfeer van het bedrijf. Zo word je echt opgenomen in het bedrijf.

Functie

Als tendermanager trek jij de aantrekkelijke tenders uit de markt, je onderzoekt deze en adviseert het MT hierover. Je bent van A tot Z betrokken bij de tender, zowel commercieel, juridisch en financieel. De tenders variëren van grootte, van enkele tonnen tot tientallen miljoenen.

Hiervoor heb je een brede kennis en interesse nodig en niet alleen van de techniek. Je kan alleen niet alles weten en daarom laat jij je informeren door experts op diverse gebieden zoals wet- en regelgeving, leveranciers of specialistische technieken. Al deze kennis en informatie is aanwezig is jouw team (bedrijfsbureau), hier geef je sturing aan.

Functie-eisen

  • In jouw rol als tendermanager heb je veel contact met anderen, je communicatieve vaardigheden zijn daarom goed. Je bent een sparringpartner voor het MT en je weet de wensen van de managers goed te vertalen.
  • Het wordt op prijs gesteld als je je door wilt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving, meer financiële kennis of commerciële vaardigheden.
  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding, minimaal 5 jaar ervaring met tenders en begrijpt de diverse contractvormen.

Aanbod

Wat kun je verwachten bij deze functie?

  • een uitstekend salaris
  • goede secundaire voorwaarden
  • een divers team met leuke collega’s
  • mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeien
  • onderdeel van een mooie en stabiele organisatie

Inlichtingen

Wil je meer informatie over deze vacature, de opdrachtgever of het proces via M-ploy Talent?
Neem dan contact op met Stefano Zuliani.

T: 06-42887790
E: stefano@mploytalent.nl

Sollicitatie

Direct solliciteren kan via onderstaande knop.