Sign In

Werkgevers

Een korte introductie over onze werkwijze

M-ploy Talent is gespecialiseerd in het werven en selecteren van talent op MBO, HBO en WO niveau binnen de branches Engineering en ICT. We geven vaste invulling aan vacatures, maar bieden ook interim-oplossingen.

De organisatie van M-ploy Talent wordt gekenmerkt door openheid en flexibiliteit. Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij we onze oplossingen daadwerkelijk kunnen laten aansluiten bij de behoeften.

Voordat we ons netwerk inschakelen en een wervingsactie opzetten komen we graag persoonlijk de functie inventariseren, om goed in kaart te brengen wat voor talent er voor de functie gezocht wordt. Op deze manier kunnen we beter matchen op kennis en ervaring, maar ook op persoonlijke kenmerken. Alle door ons geselecteerde kandidaten spreken we persoonlijk voordat we ze aan onze opdrachtgever voorstellen. Onze opdrachtgevers ontvangen naast het CV van de kandidaat, van ons een indruk hoe we de betreffende persoon hebben ervaren. Naast de kwaliteiten en talenten zijn we juist ook transparant in verbeterpunten en eventuele bezwaren. Je kunt deze dan zelf toetsen tijdens een eerste kennismaking.