Werkvoorbereidende duizendpoot (elektrotechniek) – Rotterdam

Introductie

Ben jij die duizendpoot die altijd alle ballen in de lucht houd? Loopt door jou altijd alles op rolletjes, heb je je zaken goed op orde en ben je elektrotechnisch onderlegd?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een grote installateur, maar ondanks de grootte voelt de afdeling waar je komt te werken klein. Collega’s staan voor elkaar klaar, je kunt zo de kamer van de directeur inlopen en op kantoor lunchen jullie samen.

Het bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt panden. In alle disciplines staan veiligheid en deskundigheid bovenaan.

Aan het begin van je loopbaan bij deze opdrachtgever word je meegenomen in de visie, missie en sfeer van het bedrijf tijdens een welkomstprogramma. Zo word je echt opgenomen in het bedrijf.

Functie

In je rol als duizendpoot ben je verantwoordelijk voor tien lopende onderhoudscontracten in verschillende vormen.
De eindgebruikers zijn ziekenhuizen, datacenters, grote bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Je hebt de regie over het S&O binnen deze contracten.
Je zorgt dat preventief en correctief onderhoud op tijd is ingepland, vangt eventuele wijzigingen in de planning snel op en weet in geval van nood de juiste onderaannemers in te schakelen. Ook draag je zorg voor de juiste materialen op de juiste locatie en let je goed op de gestelde deadlines.
Niet alleen het soort contracten en de soort eindgebruikers maken deze functie zo uitdagend, ook de diversiteit in het werk en het snel kunnen schakelen maken deze functie niet voor iedereen geschikt.

In deze functie zit je niet alleen maar binnen op kantoor, maar kom je ook over de vloer bij de klanten. Je hebt nauw contact met de contactpersonen en bouwt (langdurige) relaties op. Je denkt met ze mee over de technische installaties, verduurzaming, efficiëntie en smart building (Internet of Things).

Functie-eisen

Als duizendpoot heb je een afgeronde technische opleiding richting Elektrotechniek en minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider.
Ervaring met prestatiecontracten en veeleisende eindgebruikers is een pré.
Je bent communicatief vaardig en je weet de wensen van klanten goed te vertalen naar een technisch uitgewerkt plan.

Aanbod

Wat kun je als duizendpoot verwachten?

Het eerste jaar zal je, middels een vast contract (geen fase contract!), werkzaam zijn via M-ploy Talent. Na dit jaar krijg je een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
Je wordt goed ontvangen binnen een mooi bedrijf, op een leuke afdeling met fijne collega’s.Jullie focus ligt op de klanten.

Je ontvangt een goed salaris, met goede secundaire voorwaarden.
De opdrachtgever is flexibel en vindt zelfontplooiing heel belangrijk. Heb je naar schoolgaande kinderen, of een andere reden die bijvoorbeeld je werktijden kunnen beïnvloeden? Dit is bespreekbaar, wel zo fijn om van te voren te weten!

Inlichtingen

Wil je meer informatie over deze vacature, de opdrachtgever of het proces via M-ploy Talent? Of wil je een dagje meelopen bij onze opdrachtgever?
Neem dan contact op met Stefano Zuliani.

T: 06-42887790
E: stefano@mploytalent.nl
Whatsapp Stefano

Sollicitatie

Direct solliciteren kan via onderstaande knop.

Whatsapp Stefano