Werkvoorbereider – Calculator – Den Haag – Rotterdam

Introductie

M-ploy Talent is voor een opdrachtgever uit Rotterdam op zoek naar een Werkvoorbereider E / Calculator, in vaste dienst of als ZZP-er. Het kantoor is gelegen in Rotterdam, maar je zal ook veel werkzaam zijn in de omgeving Den Haag, Heb jij interesse? Lees dan gauw verder!


Organisatie

De desbetreffende organisatie beheert elke dag de gebouwgebonden installaties van bedrijven, rijksvastgoed, scholen en ziekenhuizen zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden. Het bedrijf is een internationale topspeler op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, milieu, klantgerichtheid en veiligheid op nummer 1 staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functie

Als werkvoorbereider E / calculator houdt je je bezig met één contract van een scholengemeenschap in de regio Den Haag. Je werkt veel samen met de contractbeheerder, maar het is ook belangrijk dat je zelfstandig je weg vindt binnen dit contract. Je begeleidt het proces van a tot z, wat het complexer maar ook interessanter maakt. Ook ben je altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Je neemt het werk op, calculeert en houdt overzicht tot de oplevering. Je hebt contact met de leveranciers en onderaannemers. Deze zomer wordt het project opgeleverd, dus je kan met een frisse start beginnen en hier je eigen weg in vinden. Tevens is het aan jou om het onderhoud in de gaten te houden en zorgt dat dit op tijd gebeurt.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt kennis van onderhoudscontracten;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek.

Aanbod

  • De organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
  • Je ontvangt 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Je kunt jezelf ontwikkelen door middel van trainingen.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie of vergelijkbare functie via M-ploy Talent? Neem dan contact op met Loek per mail of bel 070-4066596.